Læsetid: 1 min.

Anbefalet: Anna von Sperling

29. januar 2016

Klangfarver

I weekenden kan man opleve en splinterny nordisk biennale i København med både musik og samtidskunst og det imellem. Colour of Sound er navnet, og arrangørerne formulerer det sådan her: »Forholdet mellem klangfarverne i musikken og farveklangene i billedkunsten undersøges gennem koncerter, udstillinger, seminarer og foredrag.« Og så er der et børneprogram, der hedder Frys. Tjek programmet på hjemmesiden.

NJORD New Nordic Music Biennale. København, 28. jan.-1. feb.

Øh, strik og bio?

Sokker skal strikkes i biografen. Mener nogle. Bl.a. Wadils Uld og Garnbutik. Og de inviterer til strikkebio i Valby. Denne gang vises Thomas Vinterbergs Kollektivet (det burde være mandestrik, men det er det vist ikke). »Lyset er dæmpet, så der kan strikkes løs under filmen,« lover de.

Strikkebio, Valby Kino, ’Kollektivet’ af Thomas Vinterberg, søndag 31. jan. kl. 14.

Ikke for børn

VOID hedder Københavns nye animationfilmsfestival. På søndag kan du bl.a. opleve The Magic Mountain, som er et animeret dokudrama og portræt af den polske eventyrer, fotograf og idealist Adam Winkler, hvis overbevisninger blandt andet førte til et liv i eksil. Den rumænske instruktør Anca Damian fortæller om filmens tilblivelse.

’The Magic Mountain’, Cinemateket, København, 31. jan. kl. 14

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu