Læsetid: 1 min.

Elsker, elsker ikke: Morten Pape

9. januar 2016

Elsker

Hunde (der ikke ejes af rige kællinger). At sige ’vorherre bevares’ og ’rend mig i røven’. Flyttemand Olsen. Joshua Oppenheimer. Fodbold i Sundby Idrætspark. Risotto. Bruge alle mine penge på bøger. Have så travlt med at skrive, at jeg aldrig får nogen af dem læst. Kolde bajere. Stærke bolsjer. Duften af en pølsevogn. Stanken fra en bokseklub. Eminems første plader. Livebilleder fra Mekka under ramadanen på MBC. Laudrups aflevering til Ebbe Sand. Hjemmelavet toast. Kid A. Berusede gåture, mens sommersolen står op. Biker-Jens i Østen. Adidas Predator Accelerator. Ingolfs Kaffebar. Pepperonipizzaslice i Amager Centret. Dedikation. Hårdt arbejde. Dijonsennep.

Elsker ikke

Magelighed. Materiel lykke-maskerade. Insisterende idioti. Facebook-kommentarfelter. Fladpandede flæskestegsdanskere. Mikroskopbilleder af bakterier og vira. Forloren idyl. Landet. Marker. Tæger. Discountcigaretter. Den gennemsnitlige vælger. Wes fucking Anderson. Studenterkørsler. At man åbenbart skal læse op som en mekanisk, jysk tøjbamse til litterære arrangementer. Alfahanner. Forkælede lorteunger og deres lommepenge. Eminems sidste par plader. Sand i mine badeshorts. Sten i mine klementiner. Stødt oregano. Forceret kreativitet. Hykleri. Forsimplet forståelse. At jeg ved, jeg har ret, fordi jeg er sikker på, jeg kan tage fejl.

På denne plads skriver forfattere lister over ting, højt som lavt, de holder særligt af og ikke holder af

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu