Læsetid: 1 min.

Anbefalet: Farhiya Khalid

Kultur
12. februar 2016

Visuel poesi

Fredag aften inviterer kunstnerne Stense Andrea Lind-Valdan og Ursula Andkjær Olsen til oplevelsen af »et visuelt digt, der begyndte med en deling af kroppen«. Det foregår i Møstings Hus på Frederiksberg, hvor der vil være en reception for deres fælles værk, VI RUS SALVE, efterfulgt af en performance. Det fælles værk beskrives af kunstnerne som »en undersøgelse af det ’at røre’, andre, hinanden, sig selv.«

VI RUS SALVE, kl. 17-20, Møstings Hus, Andebakkesti 5, 2000 Frederiksberg.

Sanseudstilling for hele familien

Lørdag kan du besøge Brandts sanseudstilling, der fører dig ud – og ind – i rummet. »Her er bløde meteorstorme, vægtløse kloder, lyde på afveje og sorte huller, man kan blive lidt væk i. For hvor starter og slutter uendeligheden egentlig?« Efterfølgende er der mulighed for at deltage i vinterværksteder for hele familien, og her kan man skabe sin helt egen planet.

Sanseudstilling og værksted – Brandts, Brandts Torv 1, 5000 Odense C.

Når farverne forsvinder

Hvis du befinder dig i Aarhus og har børn, niecer eller nevøer fra fireårsalderen, skal du måske tage dem med ind og se forestillingen Bille Badulja. Stykket handler om en lille bys billeborgere, der har glemt, hvordan man glæder sig, og hvor farverne er forsvundet. Men så ankommer en fremmed billbadutspringer. En forestilling af Alberte Winding og Sara Grabow.

Bille Badulja, Filurens Sal, Musikhuset, Thomas Jensens Allé, 8000 Aarhus C

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her