Læsetid 1 min.

Elsker, elsker ikke: Hans Hedegaard Andersen

luftfrisker (alle typer), politisk korrekthed, cigaretrøg, kold kaffe, overvågning, ternet papir og margarine. Sure gamle mænd, (M/K, unge og gamle) generalisering, kvindeboksning, brok og stoffer
27. februar 2016

Elsker

hvidt sand, sol og kaffe. Duften af lufttørret linned og tjære. At sidde i skyggen og skrive, marineret sild, at finde LP’er i en rodekasse, notesbøger og purløg. At bladre i et atlas, at være alene, længes, fare vild og være lidt ufornuftig. At komme hjem, at undres, sejlskibe, små stykker rav (som er de eneste, jeg finder). At drikke øl af frosne glas, lytte til Jørgen Leth eller en solsort eller min kæreste der rumsterer et sted. Ordet, busyboddy. Stemmerne fra Marrakesh af Elias Canetti. Lune danske sommeraftener, mine gamle vandrestøvler, at prøve hatte, tillid, ting der ikke kræver en brugermanual, tilfrosne søer og stribede fisk. Spanien, at blive tilgivet, en god kikkert, at tale med kvinder. Hurtige motorcykler, at springe over en å. Når børn griner og lakeret mahogni.

Elsker ikke

luftfrisker (alle typer), politisk korrekthed, cigaretrøg, kold kaffe, overvågning, ternet papir og margarine. Sure gamle mænd, (M/K, unge og gamle) generalisering, kvindeboksning, brok og stoffer. Gruppepres, meget tykke bøger uden illustrationer. Nødvendigheden af at sove og fanatisme. De gode gamle dage, som er noget vrøvl. Rod, religion, cykler uden gear, når nogen siger fremadrettet. Gode råd, mikrobiler, brætspil, østers, at flyve helikopter. At skulle begrænse mig.

Bliv opdateret med nyt om disse emner

Prøv en gratis måned med uafhængig kvalitetsjournalistik

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu