Læsetid 0.42285714285714 min.

Elsker, elsker ikke: Mikkel Rosengaard

Hvidløg, ingefær, kardemomme, pandekager, fornemmelsen af flødeskum, syrener, kirsebærtræer, solsorte, rapsmarker, kvinder, der synger fædrelandssange, løg, wikipedia, nybagt brød med smør, hundredemetersprint, Fluxus, gåture i skumringen
13. februar 2016

Elsker

Hvidløg, ingefær, kardemomme, pandekager, fornemmelsen af flødeskum, syrener, kirsebærtræer, solsorte, rapsmarker, kvinder, der synger fædrelandssange, løg, wikipedia, nybagt brød med smør, hundredemetersprint, Fluxus, gåture i skumringen, Greenpoints moler, Bolaños sætninger, iskold sort kaffe (uden sukker), at holde i hånd, højbaner, europæiske samtaler, overskårne, thebrikes, baozi, Tumblr, parken langs Chrystie Street, eternalisme, neglelak, at tørre sin krop i solen, gadehunde, Borges, Foster Wallace, Díaz, billige, snuskede restauranter, at falde i søvn med en kvinde, rabarbergrød, lange, knudrede monologer, bagerierne i Chinatown, fester på hustage, at cykle over broer, Relational Works, drømmere, fantaster, dér, hvor koralrevet stopper osv.

Elsker ikke

Indkøbscentre, endeløst overskyede uger, at sove med hver sin dyne, motorcykler, jalousi, musik spillet fra telefoner, turistrestauranter, indfaldsveje, visionsløse politikere, TV-programmer, punkteringer, universets kuldedød, dild, at alt skal være Singapore, lufthavnskontroller, væggelus, lobbyister, værelser uden vinduer, blikket i en døende vens øjne, identitetspolitik, paranoia, at elske to kvinder på en gang osv.

Bliv opdateret med nyt om disse emner

Prøv Information gratis i 1 måned

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu