Læsetid: 1 min.

Elsker, elsker ikke: Peder Frederik Jensen

Peder Frederik Jensen

Jacob Ehrbahn

6. februar 2016

Jeg elsker østrigsk skinke på en semmel fra Lidl, at køre bil om natten, at stå stille et meget trafikeret sted, tømmer og træ, alle former for fagsprog, at lande i troperne og træde ud på en fugtigvarm landingsbane, leg i alle afskygninger, gode, åbne læsninger, tillid, at være praktiker, folk, der kan sige undskyld, nypudsede vinduer, godt design, der kombinerer form og funktion, imødekommende fremmede, som på en bar i New Orleans, solen, der bryder igennem på en skyet dag, alle former for sprog, kroppe uden tøj på, Mogens Lykketofts verbale fuckfinger, alle oprør mod kommunikationsstrategier, kærlighed, kurver og smukke former, at glemme tiden og sig selv, at bliver gode venner igen, et ukendt antal forfattere af samtlige køn.

Jeg elsker ikke dårligt værktøj, møllehjul på en Mac-computer, rigide læsninger, idiosynkratiske positioner, at træde på andre for at hævde sig selv, at sidde stille alt for længe, mennesker, der ikke ejer selvironi, at sprog uddør, termovinduer i gamle huse, dårlige internetforbindelser, medietjenester, der ikke virker, når man har lyst til at slappe af, vintertøj, at vente på anmeldelser, negative dagsordner, tillidssvigt, at skulle for meget om morgenen (siger Sine), at have for mange gryder i kog, at være alene med en baby, når man skal skide, at slå hovedet, finanskriser, klimaskeptikernes succes med at destruere en positiv udvikling, grænser, at de globale problemer, vi står overfor, er så uoverskuelige og umulige at have en klar holdning til.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu