Interview
Læsetid: 1 min.

Anbefalet: Bjarke Due Gunslev

Kultur
4. marts 2016

Dansefest i Vega

Hvis ikke jeg havde haft planer om at tilbringe hele weekenden i et sommerhus i Vig, ville jeg enormt gerne have hørt duoen First Hate, der spiller i Vega. Jeg synes, deres kølige synthpop er sindssygt lækker, og jeg er sikker på, at det bliver en kæmpe fest. Varm op inden med deres halvhemmelige hit »Girls In The Club« fra den selvbetitlede EP.

Fredag på Vega, dørene åbner kl. 20

Outreret litteratur

Lørdag skulle man tage til Københavns Hovedbibliotek, når SORT SNAK under litteratur- og læsefestivalen Kbh Læser præsenterer nogle af litteraturhistoriens mest kontroversielle og outrerede forfatterskaber fra Marquis de Sades sadistiske romaner over Georges Batailles perverse Historien om øjet til Louis-Ferdinand Célines nihilistiske Rejsen til nattens ende.

Lørdag på Københavns Hovedbibliotek kl. 20.00 til 22.00

Red museet

SMK-dyret har spist en masse af museets malerier, så nu har de brug for børnenes hjælp til at genskabe værkerne. Statens Museum for Kunst inviterer søndag til en børnevenlig dag fyldt med kreative oplevelser. Det foregår på den store scene og er fuldstændig gratis.

Søndag på Statens Museum for Kunst kl. 11.30 til 15.00

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her