Læsetid: 1 min.

Anbefalet: Farhiya Khalid

Kultur
18. marts 2016

Mystik på Rådhuset

Vi kender alle Københavns Rådhus’ kastanjebrune facade, men hvad skjuler der sig egentlig indeni? Det kan du få at se fredag med en rundtur i Rådhusets snørklede korridorer. Rundvisningen sker i forbindelse med Copenhagen Architecture Festival og begynder i Rådhusets festsal.

Rådhusets ukendte indre, fredag kl. 16.30 – Rådhuspladsen 1, 1599 København

Barndommens gader

Den københavnske artitekturfestival byder også på filmatiseringen af Tove Ditlevsens Barndommens Gade i Cinemateket. I virkeligheden lå ’barndommens gade’ i Hedebygade midt på Vesterbro. Her var fyldt med drukkenbolte, lus, lirekassemænd og børn, der passede sig selv. Filmen vil blive introduceret af forfatter og historiker Mikkel Thelle, der vil fortælle om byliv i 1900-tallet, klasseforskelle og den skam, den fattige bærer med sig.

Cinemateket, lørdag kl. 14. Gothersgade 55, 1123 København

Cubanske børnetrommer

Hvis du er til indiske, afrikanske og mellemøstlige rytmer, kan du søndag invitere børnene med til en dag med World of Drums, der fyrer op for ’trommesprog’, der går på tværs af kulturer, traditioner og landegrænser. Det bliver med musikere, der har studeret trommespil i henholdsvis Cuba, Mellemøsten og Indien, og de lover at give los med rytmer og sjove vers, så ingen sidder stille.

Kulturstationen Vanløse, søndag kl. 15. Frode Jakobsens Plads 4 / Jernbane Allé 38, Vanløse

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her