Læsetid: 1 min.

Anbefalt: Bjarke Due Gunslev

31. marts 2016

Dans som eksperiment

I aften sidder halvdelen af Danmark klistret til tv-skærmen, når det afgøres, hvem der løber med sejren i årets X Factor-finale. For den anden halvdel af befolkningen er København heldigvis fyldt med en masse andre spændende arrangementer uden helt den samme folkelige appel. F.eks. i Dansehallerne, hvor Den Danske Scenekunstskole inviterer til den eksperimenterende danseforestilling Spring Collection.

Fredag kl. 19 og lørdag kl. 17 i Dansehallerne, Pasteursvej 20, København

Undergrundens darling

I Aarhus er det muligt at møde en af tidens hypede undergrundshitmagere, når københavnske Bisse gæster TAPE. Bisse har udgivet ikke mindre end fire velanmeldte plader inden for det sidste år og spiller på Roskilde til sommer, så hvis man ikke kender til de syrlige tekster og alsidige genrebrud, er lørdag aften en oplagt mulighed for at få en introduktion.

Lørdag på TAPE, Mejlgade 53, Aarhus. Dørene åbner kl. 20.

Det kolde gys

Søndag kan man skyde badesæsonen i gang, når Vinterbad Bryggen inviterer til gratis havnebadedag på Islands Brygge. Og hvis man stadig finder forårsvejret en kende friskt – DMI lover op imod ti grader – så byder Vinterbad Bryggen også på saunagus. Alle er velkomne, og man behøver ikke at være i følgeskab med et medlem.

Vinterbad Bryggen, København, søndag kl. 13 til 16

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu