Elsker, elsker ikke: Rolf Sparre Johansson

På denne plads skriver en dansk forfatter lister over de ting, højt og lavt, som de særligt holder af og ikke holder af
Kultur
19. marts 2016
Rolf Sparre Johansson

Kristine Killerich

Elsker

at skrive den her tekst, som kommer til at stå i Information og bliver læst af dig, som sidder med avisen, avisen ligger på dit spisebord, eller du sidder med den i bussen, eller – jeg sidder i sofaen 21. juni 15 klokken 23.09 og tænker på dig, mens min kæreste og to børn sover, hvis du vil vide noget om os, kan jeg fortælle: vi har det o.k., Gertrud (7 måneder) kunne godt lide havregrød i dag, Vera (3 år næsten) var i zoo med sin veninde Bella, de klappede geder og kaniner, Malou har været vågen fra kvart over fire, til hun gik i seng for en time siden, jeg har haft

Elsker ikke

migræne i dag, men fik det bedre ved tolvtiden, da jeg onanerede i brusebadet – fuck, klokken er 23.16, jeg har lige dræbt to møl, tror det var melmøl, køkkenmøl, de møl, som lægger æg i havregrynene, hvedemelet, popcornmajsene, teen, møllarver i poserne og glassene i køkkenet, engang – vi har ik haft de møl i et par år nu – Malou og jeg sidder i sofaen, jeg ser noget sort i øjenkrogen, ignorerer det, pludselig noget der basker i mit øre, jeg slår ud og rammer Malou, tror det var eftermiddag, vi sad og snakkede i den her sofa

Elsker, elsker ikke

På denne plads skriver en dansk forfatter lister over de ting, højt og lavt, som de særligt holder af og ikke holder af.

Seneste artikler

 • Elsker, elsker ikke: Dea Sofie Kudsk

  18. marts 2017
  Min familie. At lugte af bål og drømme om at bygge hus i bjergene. Kaffe, arepas og stilhed. Murmalerier, farver og træer i byer. At gå. At fortsætte, at vende om, at tage af sted, at komme hjem. Blå himmel og bare fødder. Vesterhavet. Moder jord
 • Elsker, elsker ikke: Peter Nielsen

  11. marts 2017
  Kyster, ordbøger, bananer, bregner, forårsdage, inden det bliver rigtig varmt, Pierre Alechinsky, ting, man ikke vidste, man havde grund til at glæde sig til
 • Elsker, elsker ikke: Nanna Storr-Hansen

  4. marts 2017
  Vand, nus, at ligge i ske, min familie, Bach, at svømme, lange telefonsamtaler, mit andet år på Forfatterskolen, at læse noget af nogen, jeg kender godt, orgasmer, vandmelon
Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her