Elsker, elsker ikke: August Bovin Boberg

På denne plads skriver en dansk forfatter lister over de ting, højt og lavt, som de særligt holder af og ikke holder af
Ikke mig selv, Østerbro, ordrer, at jeg ikke kan finde ud af at blive færdig med min digtsamling

Tor Birk Trads

Kultur
30. april 2016

Elsker

Øl, hornmusik, fodbold, grillmad, smøger, sandalfilm, østers, lyst hår, at danse, at pisse i naturen, store, lyse drømme, Købkes portrætter, Manets flader, Clara Haskils Mozart, A Love Supreme, Pakistan, Odsherred, van Goghs tillidsfuldhed, der står som en sorg ud af billederne, Marx Brothers, flint, James Joyce, Rimbaud, at tage på landet, døgnere, kroppe, at spille bas, at være alene og usikker, lys, regnvejr, mc, det nøgne, værdige, livet, alle sprog, alt fremmed, alt nyt osv. og Mir, selvfølgelig, og Hektor, mine elskede.

Elsker ikke

Ikke mig selv, Østerbro, ordrer, at jeg ikke kan finde ud af at blive færdig med min digtsamling, så den kan komme ud og folk kan se, hvad jeg har at sige, tømning af opvaskemaskine, litteraturvidenskab, ufejlbarlighed, gratis kritik, at jeg tror den næste generation kommer til at leve i et dårligere samfund end det her.

Elsker, elsker ikke

På denne plads skriver en dansk forfatter lister over de ting, højt og lavt, som de særligt holder af og ikke holder af.

Seneste artikler

 • Elsker, elsker ikke: Dea Sofie Kudsk

  18. marts 2017
  Min familie. At lugte af bål og drømme om at bygge hus i bjergene. Kaffe, arepas og stilhed. Murmalerier, farver og træer i byer. At gå. At fortsætte, at vende om, at tage af sted, at komme hjem. Blå himmel og bare fødder. Vesterhavet. Moder jord
 • Elsker, elsker ikke: Peter Nielsen

  11. marts 2017
  Kyster, ordbøger, bananer, bregner, forårsdage, inden det bliver rigtig varmt, Pierre Alechinsky, ting, man ikke vidste, man havde grund til at glæde sig til
 • Elsker, elsker ikke: Nanna Storr-Hansen

  4. marts 2017
  Vand, nus, at ligge i ske, min familie, Bach, at svømme, lange telefonsamtaler, mit andet år på Forfatterskolen, at læse noget af nogen, jeg kender godt, orgasmer, vandmelon
Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her