Læsetid: 1 min.

Anbefalet: Anna von Sperling

Kultur
20. maj 2016

Og hvad hvis der IKKE var forlig ...

Rejs jer, fordømte og gå til arbejderhistorisk festival lørdag på Arbejdermuseet i København. Start kl. 9 med KAF’ og proletarisk morgensang, deltag 10.20 i debatten om vækst, klima og venstrefløjen (for der er vel strengt taget ikke vigtigere emner til) og hæng ud til kl. 16 hvor ’Forliget i Kanslergade’ i 1933 bliver belyst kontrafaktisk.

Arbejdermuseet, Rømersgade 22, lørdag d. 21 maj, kl. 9-17.

Farver, striiiiber

Så er der CLICK Festival igen. For sjette gang inviteres til klog spas i krydsfeltet mellem kunst, videnskab og teknologi på Kulturværftet i Helsingør. Programmet, der rummer over 60 danske og internationale kunstnere, er fuldt af lækre sager. Jeg gad godt.

CLICK Festival, 21-22 maj, Kulturværftet i Helsingør.

Skinkesøm med pude, tak

Jeg synes faktisk ikke, at det er et specielt fedt sted at være. Men de laver hotdogs som få. Så det er alligevel en lille smule trist, at Foderbrættet på Vesterbrogade nu lukker. Københavns første hotdogrestaurant kan ikke løbe rundt.

Det er jo egenlig ikke så sært, da det kan være svært at overbevise et større selskab til at guffe Svineknallert fra tarmpusheren en tirsdag aften uden nogen som helst andre muligheder på menukortet, men skal et sygt overflodssamfund ikke have plads til den slags? Særlig når der kommer endnu en burgerbar istedet.

Nå det før den lukker. Pølle med lam, blæksprutte og kikærter med topping af portobello og græskar chutney.

Fodrebrættet, Vesterbrogade 41

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her