Læsetid: 1 min.

Anbefalet: Otto Lerche

6. maj 2016

Gør religion verden bedre?

Sådan lyder overskriften for en paneldebat på Københavns Universitet lørdag. Man kan undre sig over, at der er sat to timer af til at svare på det spørgsmål, men med et panel bestående af blandt andre forfatter Frederik Stjernfelt og filosof Peter Tudvad kan det formentlig ikke undgå at blive en god debat.

Debat: Gør religion verden bedre? Lørdag den 7. maj 20-22, Københavns Universitet, Festsalen, Frue Plads 4, København

Tidsmaskinen Motorius

På Vesterbro ligger en klub for folk med hang til gamle motorcykler. Af og til står de uden for klubhuset på Enghavevej med deres anderumper og hjelme med stars and stripes og ligner noget fra Easy Rider. En gang imellem holder de fest. Det er sjovt og hyggeligt.

Motorius Spring Party. Lørdag den 7. maj 12-24, Enghavevej 10, Vesterbro

Verdens dårligste film

Den amerikanske film The Room er blevet kendt som verdens dårligste film. Det er ikke ufortjent. Efter premieren i 2003 blev det romantiske drama kritiseret for både den dårlige historie, de dårlige replikker, det dårlige skuespil og den dårlige instruktion. Så det kunne kun gå fremad for instruktøren Tommy Wiseau og hans film – og det gjorde det. Filmen har i flere år haft kultstatus og bliver vist fast i biografer over hele verden, blandt andet i København.

The Room. Fredag den 6. maj kl. 19.00 og 21.30, Husets Biograf, København

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu