Læsetid: 2 min.

Arbejdspladsen: Iben Konradi Brodersen

Hvordan indretter forfatterne sig, når de skriver? Hvilke genstande omgiver de sig med, og hvordan ser der i det hele taget ud, der hvor værkerne skrives? Hver uge viser vi en dansk forfatters skrivebord
Iben Konradi Brodersen
21. maj 2016

Tekster

Der ligger altid andre forfatteres tekster – både ufærdige manuskripter og udgivne bøger – på mit skrivebord. Dels fordi jeg bliver inspireret af at læse andre forfattere, dels fordi det er en del af mit arbejde at oversætte og redigere andre forfatteres tekster. En af de ting, der ligger der lige nu, er en roman af den amerikanske forfatter, Pamela Moore, som hedder Chocolates for Breakfast, som jeg skal til at oversætte hen over sommeren.

Snacks

Det er karakteristisk for mit skrivebord, at der både er kaffe og noget at spise. Jeg snacker altid vildt meget, når jeg skriver. Jeg kan have en frygtelig fornemmelse af, at hvis jeg er i gang med en ide eller en sætning, og det er lige ved at falde på plads, så bliver jeg nødt til at fodre det med en eller anden stimulans: enten med noget sukker eller med kaffe. Lige nu ligger der noget tørret mango, som jeg er ret glad for, men oftest er der bare noget chokolade.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu