Elsker, elsker ikke: Sofie Diemer

På denne plads skriver en dansk forfatter lister over de ting, højt og lavt, som de særligt holder af og ikke holder af
Kultur
21. maj 2016
På denne plads skriver en dansk forfatter lister over de ting, højt og lavt, som de særligt holder af og ikke holder af

Lærke Posselt

Elsker ikke

at denne kategori ikke hedder hader, at én eller anden har udtalt, at kaktusser går af mode snart, at jeg bliver nødt til at indrømme, at jeg ikke har læst Lolita, at jeg altid får et OCD moment af vinduer, der er brune i toppen, at blive kaldt pige, at folk STADIG bruger trekanter i grafisk design, at hunden i DF’s nye kampagne er photoshoppet, at man nogle gange har mere end 99 problems, at laks eksisterer, at jeg stadig ikke kan spise en BANAN i offentlige transportmidler uden at tænke PIK stadigvæk.

Elsker

at bruge udtrykket arty in a farty, at der findes mennesker, der tør tisse højlydt på offentlige toiletter, at sige pæn er det nye lort og mene det, at min roomie ikke kommenterer mit store forbrug af ost, at NASA har en snapstory med en mand, som spiser tortilla i det ydre rum, at bruge caps lock, at tænke på ordene cockatoos og spermhval, at Hella Joof har instagrammet sine kønshår i en vask, at min mor kalder mig en flyder aka en lort, man ikke kan skylle ud i toiletter #kærligtment, at min lille søster kommer hjem fra et år i Canada i dag, og jeg glæder mig til at høre hende sige »gååå nu væk Sofie«, når jeg har ligget på hende i 2 timer bare for at føle, at hun er tæt på igen.

Elsker, elsker ikke

På denne plads skriver en dansk forfatter lister over de ting, højt og lavt, som de særligt holder af og ikke holder af.

Seneste artikler

 • Elsker, elsker ikke: Dea Sofie Kudsk

  18. marts 2017
  Min familie. At lugte af bål og drømme om at bygge hus i bjergene. Kaffe, arepas og stilhed. Murmalerier, farver og træer i byer. At gå. At fortsætte, at vende om, at tage af sted, at komme hjem. Blå himmel og bare fødder. Vesterhavet. Moder jord
 • Elsker, elsker ikke: Peter Nielsen

  11. marts 2017
  Kyster, ordbøger, bananer, bregner, forårsdage, inden det bliver rigtig varmt, Pierre Alechinsky, ting, man ikke vidste, man havde grund til at glæde sig til
 • Elsker, elsker ikke: Nanna Storr-Hansen

  4. marts 2017
  Vand, nus, at ligge i ske, min familie, Bach, at svømme, lange telefonsamtaler, mit andet år på Forfatterskolen, at læse noget af nogen, jeg kender godt, orgasmer, vandmelon
Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her