Læsetid: 1 min.

Kunstpausen: Psykologiske rum

Kultur
27. maj 2016
Titel: ’Murky Waters’ 2016, 186x140cm, olie på lærred

Titel: ’Murky Waters’ 2016, 186x140cm, olie på lærred

Asmund Havsteen-Mikkelsen

(f. 1977, Ærø) dimitterede fra Det Kgl. Danske Kunstakademi, Billedkunstskolerne, i 2009.

I sin studietid havde han ophold på CCA Kitakyushu i Japan og kunstakademiet HFBK i Hamburg. Hans overvejende kunstneriske udtryk er maleriet (se www.asmundhavsteen.net) med et stærkt fokus på motiver fra den modernistiske arkitektur og dens relation til psykologiske rum.

For øjeblikket kan Asmund Havsteen-Mikkelsen ses på Galerie MøllerWitt (www.gmw.dk) i Aarhus hvor han udstiller med fotografen og installationskunstneren Jesper Rasmussen, ‘New Buildings’ indtil 21 maj, og på Fold Gallery (www.foldgallery.com) i London, hvor han er med på gruppeudstillingen ‘Either Those Curtains’ til d. 18 juni.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her