Læsetid: 4 min.

Rovdyrteater

Forestillingen ’Uledsaget’ om børn på flugt gennem Europa er en uafrystelig teateroplevelse af instruktøren Kamilla Wargo Brekling på Mungo Park
Da Marianne Mortensens bange lillesøster ikke længere magter at gå under de mange måneders flugt gennem Europa, må hun op på ryggen af Henrik Prips beroligende storebror i den stærke forestilling ’Uledsaget’ på Mungo Park Allerød.

Mikkel Russel

13. maj 2016

Flygtningestrømmen dominerer scenekunsten lige nu. Flygtningehistorierne kommer nærmest til at konkurrere med hinanden: Det frygteligste bombardement. Den mest umenneskelige afsked. Den hurtigst synkende gummibåd. Den mest forræderiske menneskesmugler …

Men i teaterforestillingen Uledsaget på Mungo Park Allerød fremstår alle historier så rædselsfuldt friske, at man føler, at de bliver fortalt for allerførste gang. I hvert fald for første gang, hvor der er nogen, der lytter.

Disse historier tilhører børn og teenagere, der er rejst af sted for at redde livet – og som næsten har mistet det undervejs. »I starten spiser vi brød og ost. Senere spiser vi kun det, vi kan finde,« som en dreng fortæller.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu