Læsetid: 2 min.

Arbejdspladsen: Alen Meskovic

Hvordan indretter forfatterne sig, når de skriver? Hvilke genstande omgiver de sig med, og hvordan ser der i det hele taget ud, der hvor værkerne skrives? Hver uge viser vi en dansk forfatters skrivebord
Hvordan indretter forfatterne sig, når de skriver? Hvilke genstande omgiver de sig med, og hvordan ser der i det hele taget ud, der hvor værkerne skrives? Hver uge viser vi en dansk forfatters skrivebord
18. juni 2016

Computer

Lige nu, hvor jeg er i første fase af en skriveproces og skal fylde nogle tomme sider, så foretrækker jeg at have så lidt som muligt omkring mig. Så foretrækker jeg ikke at høre TouTube og Spotify, som jeg ellers normalt hører. Jeg blokerer internettet via freedom-programmet fra iTunes. Så gør jeg min computer til udelukkende at være en skrivemaskine. Når jeg ikke er på nettet og kan gemme, hvad jeg skriver, er jeg nødt til at have det ekstra drev.

Krus

Det er et lerkrus. Jeg bor til fremleje og har gjort det i to år, og her stod det krus. Jeg kan godt lide, at det er så stort, for så skal jeg ikke hele tiden gå efter kaffe. Jeg er jo bosnier, så kaffen skal være stærk, så stærk at ingen andre kan drikke den. Det har sikkert at gøre med, at da jeg første gang drak kaffe i Bosnien, så var kaffen så stærk. Kaffen skal bide fra sig. Det er et problem for mig, at kaffen på cafeer altid er for tynd.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu