Læsetid: 2 min.

Arbejdspladsen: Kristian Bang Foss

Hvor jeg skriver godt, kommer an på, hvor meget jeg er inde i det, jeg skriver. Jeg har flere gange skrevet i en langtidsbus fra Tyskland
Kristian Bang Foss Hvordan indretter forfatterne sig, når de skriver? Hvilke genstande omgiver de sig med, og hvordan ser der i det hele taget ud, der hvor værkerne skrives? Hver uge viser vi en dansk forfatters skrivebord

Kristian Bang Foss Hvordan indretter forfatterne sig, når de skriver? Hvilke genstande omgiver de sig med, og hvordan ser der i det hele taget ud, der hvor værkerne skrives? Hver uge viser vi en dansk forfatters skrivebord

Jakob Dall

25. juni 2016

Bordet

Både min kone og jeg arbejder ved bordet. Hun bruger det i virkeligheden mere end mig. Jeg skriver ved det en gang imellem, og ellers bruger jeg det mest til at have ting stående på. For eksempel bøger, jeg skal have læst, og bøger jeg har lånt, rudekuverter, måske et stykke legetøj, som skal limes. Hængepartier. Jeg ligger ofte i sengen eller sofaen og skriver. Og så sætter jeg mig ofte ud i byen, men det kræver, at jeg kan finde et sted, der er ro.

Sofa

Der er ikke nogen specifik strategi i, at jeg flytter mig rundt, når jeg skriver. Det opstår af nød, fordi vi er en familie med to børn i en treværelses lejlighed. Det er sjældent, at der er tid og ro til at skrive herhjemme. Ideel set ville jeg gerne have et roligt sted, hvor jeg kunne lade mine ting ligge, og hvor der var masser af plads. Men jeg ville nok stadig ligge på sofaen og i sengen nogle gange. Afvekslingen gør nok, at det ikke bliver lige så monotont.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu