Læsetid: 1 min.

Bogfolk

Nu håber jeg bare, at bogen af denne originale polske forfatterinde også bliver købt og læst, for vi ved jo, hvor vanskeligt det er her i landet med god oversat litteratur
25. juni 2016

Christina Hesselholdt

Forleden kunne Politiken fortælle historien om, hvordan den danske forfatter sagde farvel til Gyldendals agentur og kom i stald hos et agentur i London og efter års ørkenvandring hurtigt derefter fik succes med at få solgt sine bøger til udlandet. Det skete i forbindelse med, at hendes fire fortællekredsbøger blev samlet til udgivelsen Selskabet. Nu er forfatteren snart igen aktuel på dansk med Vivian, hvor forfatteren i romanform skriver sig ind i en af vor tids mest gådefulde kunstnerskikkelser, den amerikanske gadefotograf Vivian Maier, hvis fotoværk først nåede offentligheden efter hendes død i 2009.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu