Læsetid: 1 min.

Elsker, elsker ikke: Hannah Lutz

Nyheder, e-mail, at regeringen findes, at arbejdsmarkedet findes, og Arbejdsmarkedsbalancen, at kigge på Arbejdsmarkedsbalancen sammen med min jobkonsulent, at kigge på ting på andre menneskers smarttelefoner
25. juni 2016

Elsker

Knækbrød, tordenvejr, Frances McDormand, whiskey sour, at rejse udenfor sæson, især for at besøge Teresa, Maglesø, »Modern Love«, post fra Finland, lime, vuggeviser, Arthur Russell, palo santo, en ø i Østersøen, når kvalmen letter, at læse det, mine venner skriver, at danse mine ben trætte, at forlade fester på deres højdepunkt uden at sige farvel, morgenmad, altid at spise det samme til morgenmad, at se gadelamperne tændes, det er som at få en hemmelighed at vide, fjällfil, stærk kaffe, Ljudskolan, Terry Gross, mix-CD’erne som Jonas har lavet til mig, dyrene i vores skov, gode høretelefoner, Siggalycke, slikskåle, årstider, feminister, Maja Moesgaards tegninger, andre menneskers hverdagsrutiner, at sove hos Nina og Toke, at sove i telt med Peter, cykelturen hjem fra Tølløse station, radio, søgræs, Sommarboken.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu