Læsetid: 1 min.

Anbefalet: Laura Friis Wang

12. august 2016

Gamle haller og ny musik

Vær med til at fejre dansk musikbranches lovende fremtid på Refshaleøen, når 37 spirende artister giver koncerter i de gamle B&W-haller. Festivalen Uhørt byder på en farverig palet af genrer – lige fra syrerrock leveret af Fribytterdrømme til rebelsk hiphop af den kvindelige rapper ALVARADO.

Uhørt Festival 2016, 12.-13. august, Refshalevej 207a, 1433 Kbh. K

Gadefest på Nørrebro

Der er god grund til at svinge forbi hyggelige Jægersborggade på lørdag, når den igen i år holder stor gadefest. På Salon Jargon kan du læne dig tilbage med en drink i hånden, mens dit hår styles, og på RETRO Nørrebro sidder gode folk klar med symaskine og værktøj og reparerer dine slidte ting helt gratis. Har du børn, kan du tage dem forbi scenen ved Musiksmag kl. 13, hvor RayRay giver koncert med numre fra albummet En magisk rejse.

Jægersborggadefest, 12. august kl. 12:00 til 22:00, Jægersborggade, 2200 Kbh. N

Chill out i Aarhus

Er du aarhusianer og klar på gadefester og festivaler, inden sommeren går på held, så fortvivl ej. Den jyske hovedstad har nemlig nok at byde på denne weekend, hvor den årlige endagsfestival Sommer Chillout løber af stablen. Her spiller upcoming bands som Chinah og Soleima og Shy Shy Shy i en af Aarhus’ hyggeliste parker, og så kan du endda nyde streetfood fra Kødbyens mad & marked.

Sommer. Chillout. Aarhus, 13. august, Ved amfiscenen ml. Musikhuset og ARoS, 8000 Aarhus

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu