Læsetid: 1 min.

Kunstpausen: Den troende

Wes Lang, ’To the Kingdom’, 2016. Akryl, Olie, Farveblyant, blyant og papircollage på lærred. 244x350 cm. Courtesy of Wes Lang/V1 Gallery. 

Wes Lang, ’To the Kingdom’, 2016. Akryl, Olie, Farveblyant, blyant og papircollage på lærred. 244x350 cm. Courtesy of Wes Lang/V1 Gallery. 

Joshua White

Kultur
26. august 2016

Wes Lang (f. 1973) bor og arbejder i Los Angeles, USA. Hans kunstneriske virke kredser om ny og ældre amerikansk historie og inkorporerer alt fra indianere, referencer til nulevende og døde kunstnere som Hemingway og Ram Dass, populærmusik, jazzlegender og pinup-piger. Værkerne handler ofte om at søge og finde sin egen vej i livet.

Wes Lang er i øjeblikket aktuel med udstillingen The Believer på det nyåbnede galleri Eighteen i Slagtehusgade 18c i Kødbyen i København. Ligeledes kan man finde fire nye tegninger af Lang på kunstmessen Chart på Charlottenborg i weekenden fra idag (26-28. august).

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her