Læsetid: 1 min.

Streaming: Udkanten-edition

Kultur
12. august 2016

Nakskov <3

Provinsen er hot. På tv altså. Og der er faktisk andet end traurigt sommertv med københavnske journalister, der har sneget sig til en øhop ferie med fjordrejer for redaktionens penge. F.eks. den fremragende (og omdiskuterede) Helt på røven i Nakskov, der følger en håndfuld skæbner i den lollandske by. Det er så svært at vise de fattige. Men det her er ømt og respektfuldt.

Helt på røven i Nakskov, TV 2

Udkantsmæglere

Vi følger ejendomsmæglere fra Thy til Falster, der forsøger at sælge de usælgelige ejendomme og gør det med en kæmpe iver og en god gang lokalpatriotisme. Til tider fordi det er der, de nu engang er – og sikkert heller ikke selv kan komme af med huset – men også med en genuin kærlighed til deres sted og en oprigtig undren over, hvorfor så mange af os bor i kasser oven på hinanden i storbyerne.

Udkantsmæglerne, DR

Se mit skrammel!

Jeg er pjattet med programmer som Guld i købstæderne, hvor folk kommer med deres gamle skrammel i forvisning om, at det sgu er kassen værd. Det er så sigende for menneskets ukuelige tro på, at det hele nok skal blive godt. Og hvilken familie har ikke den overleverede løgn om, at vi bare kan sælge oldefars tobaksskab (det har min), hvis det skulle gå galt.

Guld i købstæderne, DR

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her