Læsetid: 1 min.

100 Mbit aftenskole-edition

Streaming v. Otto Lerche Kristiansen
9. september 2016

To krus og en rulle ståltråd

Hvordan laver man en højttaler ud af to plastikrus og en rulle ståltråd? Hvis du allerede har en højttaler, er det måske ikke så vigtigt at få svar på, men hvis ikke, eller hvis du er interesseret i de millioner af timers streamet indhold på internettet, som ikke er dramaserier eller podcasts, så er Instructables.com måske noget for dig. Man kan også få svar på, hvordan man laver en drone.

Instructables.com

Googles aftenskole

Der er mange gode grunde til at bruge sin bredbåndsforbindelse til at se dramaserier på Danmarks Radio eller Netflix. En af dem er, at du kan tale med dine kolleger om det i frokostpausen.

Der er også gode grunde til at bruge bredbåndsforbindelsen til at følge et af de mange kurser online, for eksempel i at bygge selvkørende biler på onlineuniversitet Udacity med lederen af Google og Stanfords autonomous driving team. En af dem er, at du kan bygge en selvkørende bil.

Udacity.com

Coursera

Den største udbyder af onlinekurser på universitetsniveau er Coursera, som blev grundlagt i 2012 af to professorer fra Stanford Universitet i USA.

Coursera udbyder kurser fra en lang række universiteter i hele verden, udover Caltech og Yale blandt andet Danmarks Tekniske Universitet og Københavns Universitet. Et kursus i Kierkegaard, selvfølgelig.

Coursera.org

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu