Læsetid: 1 min.

Anbefalet: Anna von Sperling

Kultur
30. september 2016

Saml kroppe

Netop nu kan du opleve den franske skulptør August Rodins tegninger af menneskekroppe i udstillingen Flygtige øjeblikke På Statens Museum for Kunst. Som del af museets ofte fremragende børneprogram kan du og de små (fra tre år) skabe »skulpturer og tegninger af stående, liggende, siddende, svævende og gående kroppe«.

Lørdag kl. 11:30. Tilmelding er ikke nødvendig

Saml æbler

Der er så mange æbler i verden, at man næsten bliver stresset. Så kan man smutte i Gl. Holtegaards barokhave til æblefestival. Smage på sjældne sorter, prøve mosteriet eller tage til ’workshop om podning af æbletræer’. Det gad jeg faktisk helt alvorligt godt. Men det kan jeg desværre ikke for ...

Æbledage, Gl. Holtegaards barokhave, søndag kl. 12-15.30

Saml ind

... Jeg skal ud og samle ind til Aleppo. Blandt andet. Og det skal du måske også. Den første søndag i oktober samler Røde Kors igen ind i hele landet. »I år samles der ind til katastrofer generelt, så der er penge til at rykke ud i verden, når den næste store katastrofe rammer,« lyder beskrivelsen.

Røde kors indsamling, søndag kl. 11. Hvis du har lyst til at samle ind, kan du melde dig til på www.rodekors.dk/indsamler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her