Læsetid: 1 min.

Anbefalet: Eva Eistrup

9. september 2016

Ammemælk og mensesblod

Kropsvæsker er selvfølgelig ikke tabu, men er du ikke bare lidt ræd for, at en af de der menstruationstosser skal komme og fribløde på din Ilva-sofa? Kom bag om de politisk sprængfarlige kropsvæsker, når forfatterne til Gennemblødt og redaktørerne af Kvinde kend din krop nuancerer derudad.

’Kan kropsvæsker være politiske?’ Københavns hovedbibliotek, Krystalgade 15, Kbh K, i dag kl. 17.00

Bisse og bøger

Atlas Magasin og Borup Højskole inviterer til nordisk litteraturmøde i København lørdag, hvor du kan opleve islandske Einar Már Guðmundsson og svenske Athena Farrokhzad. Der vil også være danskere og feminister og fabelagtige Bisse, som slutter med koncert og flere ord, for »vi kan altid være lidt mere til hinandens besvær«.

’Ord i Nord’, Borups Højskole, Frederiksholms Kanal 24, Kbh K, i morgen 16.00-22.00

Fest for Nørrebro

Lørdag er der gadefest på Nørrebro arrangeret af beboerforeningen Fælles om Nørrebro, der står sammen i kampen mod hærværk, vold og trusler i bydelen. Den nørrebroske kamptaktik indebærer foodtrucks, fest og Frank Jensen, som også kigger forbi.

Fælles om Nørrebro, Gadefest på Den Røde Plads, i morgen 14.00-22.00

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu