Note
Læsetid: 1 min.

Anbefalet: Eva Eistrup

Kultur
23. september 2016
Eva Eistrup

Statens Museum for Krop, Køn & Kusse

Hvis du ikke orker endnu en uintelligent fredagsbar på din egen arbejdsplads, så tag til ’intelligent fredagsbar’ på SMK, hvor Unges Laboratorium for Kunst (ULK) med rumlige interventioner og kropsaktioner vil sætte kroppen fri og jage skammen ud af underbukserne. Der er øl og streetfood importeret fra Kødbyen, og Hungry Vaginas runder aftenen af med et DJ-set.

SMK Friday – Statens Museum for Kunst, Sølvgade 48-50, Kbh K, fredag 16.00-22.00

Christiania længe leve

Christiania har fødselsdag, og det har den jo, og det er i dag! Eller det er på mandag, men det er jo en pænt kedelig dag, så fristaden går i selvfejring af 45-årsdagen allerede lørdag med fest på legepladsen foran Loppebygningen. Tue Track og Ras Money spiller op til fest for de hårdt prøvede christianitter. Overskuddet går til renovering af området.

Legepladsen foran Loppebygningen, Christiania, lørdag kl. 15.00-03.00

Kølig rosé til drengene

Det er det tunge skyts, Politiken har taget i brug for at nå nye, yngre målgrupper. I samarbejde med den spritnye, hypede natklub Chateau Motel inviterer iByen-redaktionen til kønsopdelt temafest. I Kvindebodegaen kan tøserne lægge arm, drikke øl og slå søm i, mens gutterne får lagt muddermasker og drikker kølig rosé i det lyserøde karaokerum. Ud på natten smelter fest og køn sammen. Der er fri bar, fri entré og gratis burgere til de første.

iByen i byen: The Gender Edition, Chateau Motel, Knabrostræde 3, Kbh K, fredag kl. 20.00-05.00

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her