Elsker, elsker ikke: Katrine Marie Guldager

På denne plads skriver forfattere lister over ting, højt som lavt, de holder særligt af og ikke holder af
Billig mælkechokolade, brændt mad, blomsterbuketter, Bo Bedre, strandvejsvillaer, slankekure, rosé, fællesmøder, bestyrelsesmøder, udvalgsmøder, dagsordner, gruppeprocesser, gruppedynamik

Kristine Kiilerich

Kultur
1. oktober 2016

Elsker

Min mand, min datter, min søn, spinatsmoothie, chokolade, kold chardonnay, kartoffelmadder, lammesteg, luksushoteller, havudsigt, omsorg, massage, ensomhed i doser, at læse, at skrive, at danse salsa, at vandre, at bruge mine kræfter, at føle mig forstået, at føle mig elsket, at føle mig set, post, arbejdersangbogen, skydeklubber, uskolede læsere, der spørger i øst og vest, følelsen af frihed, farven lilla. Jeg elsker svenske skove, lejrbål, cubanske rumbabarer, rom og cola, den afrikanske himmel, safari, at blive tiltalt på italiensk.

Jeg elsker mine barndomsminder fra Skælskøregnen, sammenhold, lange bilture med høj tekno, tanken om, at vi slet ikke skal dø alligevel.

Elsker ikke

Billig mælkechokolade, brændt mad, blomsterbuketter, Bo Bedre, strandvejsvillaer, slankekure, rosé, fællesmøder, bestyrelsesmøder, udvalgsmøder, dagsordner, gruppeprocesser, gruppedynamik, folkestemninger, overgreb, mobning, fjendebilleder, magtmisbrug, uretfærdighed, skænderier, stress, sjusk, folk, der ikke kan følge reglerne (inklusive mig selv) folk, der hele tiden laver aftaler om (inklusive mig selv), at blive misforstået, at blive omklamret, når folk tror, de ejer mig, dårlig samvittighed, tanken om at mine børn har brug for mig, efter jeg er død.

Elsker, elsker ikke

På denne plads skriver en dansk forfatter lister over de ting, højt og lavt, som de særligt holder af og ikke holder af.

Seneste artikler

 • Elsker, elsker ikke: Dea Sofie Kudsk

  18. marts 2017
  Min familie. At lugte af bål og drømme om at bygge hus i bjergene. Kaffe, arepas og stilhed. Murmalerier, farver og træer i byer. At gå. At fortsætte, at vende om, at tage af sted, at komme hjem. Blå himmel og bare fødder. Vesterhavet. Moder jord
 • Elsker, elsker ikke: Peter Nielsen

  11. marts 2017
  Kyster, ordbøger, bananer, bregner, forårsdage, inden det bliver rigtig varmt, Pierre Alechinsky, ting, man ikke vidste, man havde grund til at glæde sig til
 • Elsker, elsker ikke: Nanna Storr-Hansen

  4. marts 2017
  Vand, nus, at ligge i ske, min familie, Bach, at svømme, lange telefonsamtaler, mit andet år på Forfatterskolen, at læse noget af nogen, jeg kender godt, orgasmer, vandmelon
Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her