Læsetid: 1 min.

Elsker, elsker ikke: Katrine Marie Guldager

På denne plads skriver forfattere lister over ting, højt som lavt, de holder særligt af og ikke holder af
1. oktober 2016

Elsker

Min mand, min datter, min søn, spinatsmoothie, chokolade, kold chardonnay, kartoffelmadder, lammesteg, luksushoteller, havudsigt, omsorg, massage, ensomhed i doser, at læse, at skrive, at danse salsa, at vandre, at bruge mine kræfter, at føle mig forstået, at føle mig elsket, at føle mig set, post, arbejdersangbogen, skydeklubber, uskolede læsere, der spørger i øst og vest, følelsen af frihed, farven lilla. Jeg elsker svenske skove, lejrbål, cubanske rumbabarer, rom og cola, den afrikanske himmel, safari, at blive tiltalt på italiensk.

Jeg elsker mine barndomsminder fra Skælskøregnen, sammenhold, lange bilture med høj tekno, tanken om, at vi slet ikke skal dø alligevel.

Elsker ikke

Billig mælkechokolade, brændt mad, blomsterbuketter, Bo Bedre, strandvejsvillaer, slankekure, rosé, fællesmøder, bestyrelsesmøder, udvalgsmøder, dagsordner, gruppeprocesser, gruppedynamik, folkestemninger, overgreb, mobning, fjendebilleder, magtmisbrug, uretfærdighed, skænderier, stress, sjusk, folk, der ikke kan følge reglerne (inklusive mig selv) folk, der hele tiden laver aftaler om (inklusive mig selv), at blive misforstået, at blive omklamret, når folk tror, de ejer mig, dårlig samvittighed, tanken om at mine børn har brug for mig, efter jeg er død.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu