Læsetid: 2 min.

White Girl i Nice

Forfatteren Christina Hagens karakter White Girl har været i Nice, hvor hun har overværet politiets håndhævelse af burkiniforbudet
Forfatteren Christina Hagens karakter White Girl har været i Nice, hvor hun har overværet politiets håndhævelse af burkiniforbudet
10. september 2016

Henne i Nice jeg forberedt mig ligge på strand derhjemme. Jeg træne i fitnesscenter 4 gange i uge rigtig stram i krop og bruge benmaskine og lave mavebøjning og hulahopring. Jeg spise blåbær i morgenmad og kaste den lille smule op hvis jeg for mæt. Jeg kigge i spejl og tænke det flot.

Så mand derhjemme han sige du ikke stram, du gammel hund med hængepat. Jeg tænke okay, jeg tage på klinik og få suget den skind. Jeg komme hjem og mand han sige han elske dame med stor bryst. Han sige skatter du ikke den bryst vil ha'?

Det se rigtig flot ud i film jeg tror det vil være pæn i din krop skat. Det din valg skat men jeg blive glad for det i seng. Han sige han betale. Jeg ligge i solarie mand kan godt li´ brun hud og jeg tænke okay. Jeg tage på klinik med 400 milliliter rigtig flot form ned ad gågade de kigge. Jeg suge mave, jeg flot bryst, jeg dejlig brun. Alting stritte.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu