Klumme
Læsetid: 2 min.

White Girl i Nice

Forfatteren Christina Hagens karakter White Girl har været i Nice, hvor hun har overværet politiets håndhævelse af burkiniforbudet
Forfatteren Christina Hagens karakter White Girl har været i Nice, hvor hun har overværet politiets håndhævelse af burkiniforbudet
Kultur
10. september 2016

Henne i Nice jeg forberedt mig ligge på strand derhjemme. Jeg træne i fitnesscenter 4 gange i uge rigtig stram i krop og bruge benmaskine og lave mavebøjning og hulahopring. Jeg spise blåbær i morgenmad og kaste den lille smule op hvis jeg for mæt. Jeg kigge i spejl og tænke det flot.

Så mand derhjemme han sige du ikke stram, du gammel hund med hængepat. Jeg tænke okay, jeg tage på klinik og få suget den skind. Jeg komme hjem og mand han sige han elske dame med stor bryst. Han sige skatter du ikke den bryst vil ha'?

Det se rigtig flot ud i film jeg tror det vil være pæn i din krop skat. Det din valg skat men jeg blive glad for det i seng. Han sige han betale. Jeg ligge i solarie mand kan godt li´ brun hud og jeg tænke okay. Jeg tage på klinik med 400 milliliter rigtig flot form ned ad gågade de kigge. Jeg suge mave, jeg flot bryst, jeg dejlig brun. Alting stritte.

Mand han sige: Nu du min drømmekvinde, vi skal giftes. Okay, vi tage på bryllupsrejse i Nice i flot bikini. Hvad så den sker? Jeg spise vandmelon rigtig pæn på instagram alle mulig likes, så mørk dame hun vandre rundt på strand i stor burkinitelt, rigtig gemt den bryst og rigtig gemt den lår.

Den politi den står med stav og sige: Du ikke gå med burkinitelt fordi din mand sige det, nu du smide den telt.

Jeg spise vandmelon rigtig meget og tænke: Det rigtig synd for den dame hendes mand sige hun skal i telt, den politi rigtig god. White Girl kan lide stærke damer og stærke dame ik' gemme sig i telt.

Så den dame kravle hen ad strand i undertøj White Girl klappe klappe i takt sammen med alle den andre hvid menneske. White Girl fuld af vigtig tanke: »Det rigtig god for hende, hun blive glad i længden, hvid menneske redde burkinidame til frihed.«

Nice-teksten er en del af en række nye White Girl-tekster der – udover de sædvanlige hvide klichéoplevelser i udlandet – opsummerer, hvad der er sket og diskuteret i de seneste år siden White Girl udkom i 2012

 

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her