Læsetid: 6 min.

Bieber beskyttede sig selv i Parken

Justin Bieber lignede en, der enten gjorde oprør imod musikindustrien eller en, der var ved at blive ædt op af den, da han søndag aften spillede i Parken. Måske var han begge dele på samme tid, men resultatet var under alle omstændigheder en speciel koncert, hvor Bieber slet ikke gik ind på popmaskineriets præmisser
Justin Bieber er ikke et stort og utaknemmeligt barn. Han er træt og presset. Men han er også i færd med at overvinde den umådelige udfordring, det må være at have været den største barnestjerne siden Jesus.

Justin Bieber er ikke et stort og utaknemmeligt barn. Han er træt og presset. Men han er også i færd med at overvinde den umådelige udfordring, det må være at have været den største barnestjerne siden Jesus.

Nanna Navntoft

4. oktober 2016

Justin Bieber løfter mikrofonen op til munden og synger en linje. Så fjerner han mikrofonen og lader backing tracket klare den næste. Justin Bieber hopper på en enorm trampolin, der er blevet hejst ud over publikum. Hans arme dasker ned langs siden. Justin Bieber spiller en trommesolo og er lige ved at tabe energien så meget, at han næsten går i stå.

Det var svært at vurdere, hvorfor Justin Bieber, der søndag aften gæstede Parken, opførte sig som han gjorde på scenen. Måske lavede han en grundig demonstration imod musikbranchens altopslugende maskineri.

Måske han helt grundlæggende er ved at brænde ud, sådan som en del anmeldere har bemærket. Eller måske forsøgte han at beskytte sig selv, som han overbeviste mig om med en lille tale hen imod slutningen.

Ægte autenticitet

Resultatet blev under alle omstændigheder, at koncerten, som popkoncert betragtet, var noget lidt særligt. For Justin Bieber hverken faldt igennem eller viste verden, hvordan en popkoncert skal skæres. Nej, han spillede slet ikke med på det stort opsatte popshows præmis.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • charlotte keck
charlotte keck anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu