Læsetid: 1 min.

Elsker, elsker ikke: Jens Settergren

På denne plads skriver forfattere lister over ting, højt som lavt, de holder særligt af og ikke holder af
8. oktober 2016

Elsker 

Kantareller, bål, amerikanske pandekager, lufthavnes sterile atmosfære, den sirlige indpakning af flymad, Sydhavnstippens geologiske lag af skrald, blødkogte æg, Robert Smithsons forfatterskab, Cyprien Gaillards videoværker, Ursula K. Le Guins science fiction, levende døde (altså, zombier i alle afskygninger), forestillinger om den kommende apokalypse, at vi (principielt set) alle er mutanter, mørkekamre, reklamers gennemskuelige løgne, at drikke ayran til stærkt krydret mad, Bataille, skarpe køkkenknive, at tage noter, perfekt proportionerede dessertportioner, ophobninger af enhver art, Moscow Mule, når ting transformeres til kunst, at forstå et svært ord, Ramallahs tomme gader under fredagsbøn.

Elsker ikke 

At vente på noget, der ikke kommer, at skrive fondsansøgninger, at arbejde uden at modtage honorar, lunken mælk, at have rotter i atelieret, frygten for det ukendte, spin, New Public Management, Tony Matelli, Tony Oursler, klagevejledninger, bjørneklo, flymad, fedtede fingre, krummer i sengen, rindalisme, Salvador Dali, og endnu mindre elsker jeg, når andre elsker Salvador Dali, at føle mig fattig, mødepligt, middelmådighed, mesterlære.

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu