Læsetid: 2 min.

’Det prisniveau, som Torvehallerne har nået, er ikke et forbillede’

7. oktober 2016

Københavns Kommune har planer om at oprette mellem fire og syv nye faste madmarkeder i byen.

Ud dem, der allerede eksisterer – Torvehallerne, CPH Street Food på Papirøen og Kødbyens Mad & Marked – er det overdækkede West Market og Tivoli Hjørnet allerede ved at blive etableret. Men er der ingen grænser for, hvor mange økologiske tacos københavnerne kan klemme ned?

Teknik- og miljøborgmester i Københavns Kommune Morten Kabell (Ø) svarer på tiltale.

– Morten Kabell, hvor mange madmarkeder kan en enkelt by egentlig rumme?

»Det er der ikke noget endegyldigt svar på. Det afhænger af, hvad københavnerne har lyst til at spise og hvordan.«

– De nye madmarkeder skal have fokus på bæredygtighed, økologi og lokale råvarer, siger du til Politiken. Kan jeg komme anstigende med en pølsevogn eller en biks med churros og candyfloss?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Steffen Gliese
Steffen Gliese anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu