Læsetid: 1 min.

Streaming

Kvinder- og veninde-edition
Kultur
21. oktober 2016

Dine nye veninder

Hurra! Den hudløst ærlige og latterligt seje ’fiktionsbiografiske’ satireserie Ditte & Louise vender tilbage med anden sæson på DR den 4. november. Varm op med første sæson af serien om de to semipermanent arbejdsløse skuespillerinder, der bøvler med den kvindelige aldrings eksistentielle komplikationer i en ungdomsfikseret filmindustri. Dit liv fortjener 224 minutter i selskab Ditte Hansen og Louise Mieritz.

Første sæson findes på DR.dk/tv

Dansk road movie-klassiker

Bonanza hedder hjemmesiden, der er en veritabel skattekiste fyldt med alt det gamle fjernsyn, som du er vokset op med, og som du aldrig troede, du skulle se igen. Gå på opdagelse, men se først Ole Bornedals helt igennem banebrydende, Thelma & Louise-inspirerede road movie om arrogante Charlot og selvudslettende, jyske Charlottes rejse for livet.

Find Charlot og Charlotte på www.dr.dk/Bonanza

Mor-veninden

Det er seks år siden, vi troede, at feel good-serien Gilmore Girls om symbiosen mellem den selvfede enlige mor Lorelai og hendes kloge duksedatter Rory sluttede. Men den 25. november vender Gilmore Girls tilbage med en ny sæson affødt af nye generationers fandyrkelse af livet i den nuttede fiktive flække Stars Hollow. Få efterårsvarmen med de 7 eksisterende sæsoner.

Sæson 1-7 findes på Netflix

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her