Læsetid: 1 min.

Streaming

Kvinder- og veninde-edition
21. oktober 2016

Dine nye veninder

Hurra! Den hudløst ærlige og latterligt seje ’fiktionsbiografiske’ satireserie Ditte & Louise vender tilbage med anden sæson på DR den 4. november. Varm op med første sæson af serien om de to semipermanent arbejdsløse skuespillerinder, der bøvler med den kvindelige aldrings eksistentielle komplikationer i en ungdomsfikseret filmindustri. Dit liv fortjener 224 minutter i selskab Ditte Hansen og Louise Mieritz.

Første sæson findes på DR.dk/tv

Dansk road movie-klassiker

Bonanza hedder hjemmesiden, der er en veritabel skattekiste fyldt med alt det gamle fjernsyn, som du er vokset op med, og som du aldrig troede, du skulle se igen. Gå på opdagelse, men se først Ole Bornedals helt igennem banebrydende, Thelma & Louise-inspirerede road movie om arrogante Charlot og selvudslettende, jyske Charlottes rejse for livet.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu