Læsetid: 11 min.

120 tweets fra en aggressiv amerikansk valgkamp

Valgkampen mellem Hillary Clinton og Donald Trump er ifølge flere iagttagere mere personlig og mere aggressiv end tidligere amerikanske valgkampe. Men hvor personlig og hvor aggressiv er den? Vi har set på de to kandidaters tweets fra det seneste år og bringer her 120 af de værste
2. november 2016

TRUMP OM HILLARY

Jeg håber, folk ser Hillary Clintons skandaløse opførsel, som er blevet afsløret af WikiLeaks. Hun er uegnet til at stille op.

Historielektion: Der er stor forskel på Hillary Clinton og Abraham Lincoln. Blandt andet var hans kælenavn Ærlige Abe.

Hillary har slettet 33.000 mails om sin datters bryllup. Det er mange mails om et bryllup.

Der er sådan set intet af det, Hillary har sagt om sin hemmelige server, som har været sandt #CrookedHillary

Jeg har skabt titusinder af arbejdspladser, og jeg vil genskabe den amerikanske velstand. Hillary har kun skabt arbejdspladser i FBI og det amerikanske justitsministerium!

Hvorfor er Hillary ikke 50 point foran? Måske på grund af e-mail-skandalen, politikken som lodISIS sprede sig, eller fordi hun har kaldt millioner af amerikanere sørgelige!

Mens Hillary tjener på et korrumperet system, kæmper jeg for jer! Husksætningen: #FollowTheMoney

#WheresHillary? Sleeping!!!!!

Hillary har i 30 år ikke formået at gøre sit arbejde – det kommer aldrig til at ændre sig.

Jeg nød virkelig debatten i går. Skurken Hillary talte om en masse ting, hun vil gøre. Hvorfor har hun ikke gjort noget de sidste 30 år?

Rusland har flere sprænghoveder end nogensinde, N Korea tester atomvåben, og Iran har fået lov til at beholde deres. Tak, @HillaryClinton

Hillary Clinton har fejlet i hele verden. LIBYEN SYRIEN IRAN IRAK ASIEN RUSLAND BENGHAZI

Dette er et faktum om @HillaryClinton: hun er en typisk politiker – kun snak, ingen handling.

Hillary Clinton holder fri igen i dag, hun har brug for at hvile sig. Sov godt, Hillary – vi ses til debatten!

Hillary Clintons svagheder som udenrigsminister har styrket terrorister over hele verden

Selvom Hillary har sagt forfærdelige ting om mine tilhængere, og selv om mange af hendes tilhængere aldrig ville stemme på mig, respekterer jeg dem stadig!

Løgnagtige Hillary Clinton sagde til FBI, at hun ikke vidste, at ’C’ stod for CLASSIFIED på nogle dokumenter. Hvordan kan det ske?

Skurken Hillary forudsagde udfaldet af BREXIT totalt forkert – hun havde den samme vurderingsom Obama – og nu siger hun, at vi har brug for hende til at lede. Hun ville være en katastrofe

Hillary Clinton var ikke i Louisiana, og nu tager hun ikke til Mexico. Hun har hverken vilje eller stamina til at GØRE NATIONEN STOR IGEN

Skurken Hillarys hjernekapacitet er meget overvurderet. Det er sikkert derfor, hun er så dårlig til at tage beslutninger, og, som Bernie S sagde, hun har så dårlig dømmekraft

Folk glemmer hurtigt, at skurken Hillary har kaldt afroamerikanske unge ’SUPER ROVDYR’ – har hun sagt undskyld?

Skurken Hillary vil ALDRIG blive i stand til at løse problemer med fattigdom, uddannelse og sikkerhed i de afroamerikanske og hispanic samfund.

Hillary Clinton kan kun holde en tale, når den er et angreb på mig. De indeholder ingenpolitik og er altid meget korte. Medierne lader hende gøre det!

I sin korte tale kalder Hillary Clinton på de værste instinkter i vores samfund. Hun burde skamme sig!

Har lige set et resumé af #CrookedHillary’s tale. Den var meget kort og fuld af løgn. Hun er den eneste, som taler til frygten!

Skurken Hillary oversvømmer æteren med falske og manipulerende annoncer – betalt af hendes chefer på Wall Street. Medierne beskytter hende!

Skurken Hillary nævnte mig 22 gange i hendes meget lange og kedelige tale. Flere af hendes udtalelser var løgn og opspind.

En stemme på Hillary Clinton er en stemme på endnu en generation med fattigdom, høj kriminalitet og tabte muligheder.

Jeg kæmper ikke kun mod Skurken Hillary, jeg kæmper mod uærlige og korrupte medier og hendes beskyttende regering. Folket forstår det!

Skurken Hillary Clinton bliver beskyttet af medierne. Hun er hverken talentfuld som person eller politiker. De uærlige medier afviser at fortælle sandheden om hende!

Hvis de afskyelige og korrupte medier fortalte den sande historie om min kampagne og ikke lagde forkerte betydninger i de ord, jeg siger, ville jeg vinde over Hillary

ISIS er blevet meget stærkere, mens Hillary Clinton har været udenrigsminister. Hvornår begynder de uærlige medier at fortælle fakta?

Jeg er ikke kun oppe mod Skurken Hillary Clinton, jeg er også oppe mod utroværdige og tendentiøse medier – men jeg vinder!

Skurken Hillary sagde højt og så hele Verden kunne høre det, at hun ’KORTSLUTTEDE’, da hun svarede på spørgsmål om sine e-mails. Meget farligt!

Benghazi er kun én af Hillary Clintons fejltagelser. Det går bare aldrig rigtigt, som det skulle med Clinton.

The Washington Post kalder #CrookedHillary det, hun i virkeligheden er EN PATOLOGISK LØGNER! Se hendes næse gro!

Skurken Hillary har en blød tilgang over for kriminelle, støtter åbne grænser og vil have massive skattestigninger. En opskrift på en katastrofe!

Som sædvanligt prøver Hillary og demokraterne at manipulere debatterne og har lagt 2 af dem påsamme tidspunkt som store kampe i NFL. Det samme sidst med Bernie. Uacceptabelt!

Hillary Clinton burde ikke få sikkerhedsbriefinger, for hun er en løs kanon med ekstraordinær dårlig dømmekraft og dårlige instinkter.

Hillary vil aldrig reformere Wall Street. Hun er ejet af Wall Street!

Opfindelsen af e-mail har vist sig at være en rigtig dårlig ting for Skurken Hillary, den har afsløret hende som både inkompetent og en løgner!

Skurken Hillary Clinton er købt og betalt af Wall Street, lobbyister og særinteresser. Hun vil køre vores land i sænk!

Skurken Hillary Clinton løj over for FBI og vores landsmænd. Hun er sååååå skyldig. Vent og se, hendes tid kommer!

Skurken Hillary Clinton er ikke i stand til at være præsident i USA. Hun er svag, og hendes modstandere er stærke. DÅRLIG DØMMEKRAFT!

Skurken Hillary Clinton er ’skyldig som ind i helvede’, men systemet er manipuleret og korrupt! Hvor er de 33.000 forsvundne e-mails?

’Hillary Clinton er måske den mest korrupte person nogensinde, som forsøger at blive præsident.’ – Donald J. Trump

Hillary siger, at tingene ikke vil forandre sig. Jeg siger, at de er nødt til at forandre sig. Det er et valg mellem Amerikanisme og hendes korrupte globalisme. #Imwithyou

Hvordan skulle Hillary kunne styre økonomien, når hun ikke engang kan sende e-mails uden at sætte hele nationens sikkerhed over styr.

Skurken Hillary Clinton har ikke afholdt en pressekonference i mere end 7 måneder. Hun har så dårlig en sag, at hun ikke kan svare på kritiske spørgsmål!

Dårlig performance af Skurken Hillary Clinton. Hun er dårlig til at læse op fra teleprompteren og ligner ikke engang en præsident!

Jeg får fremragende tilbagemeldinger efter min pressekonference i dag. Skurken Hillary burde få en kritik for ikke at have holdt en pressekonference i 179 dage.

Skurken Hillary vil af med alle våben, men hun er stadig omringet af bodyguards, som er tungt bevæbnede. Væk med de våben, der beskytter Hillary!

Se, hvor Verden er i dag, et totalt rod, og ISIS løber stadig rundt som vilde. Jeg kan fikse det hurtigt, Hillary har ikke en chance.

Skurken Hillary har nul visioner og endnu mindre stamina. ISIS, Kina, Rusland og alle andre ville elske, at hun blev præsident. 4 more years!

Hvis Skurken Hillary Clinton ikke kan lukke en aftale med Crazy Bernie, hvordan skal hun så kunne klare Kina, Rusland, ISIS og alle de andre?

Skurken Hillary har INGEN lederevner. Som Bernie Sanders siger, hendes dømmekraft er dårlig. Hun spiller hele tiden kvindekortet – det er trist!

Hillary Clinton har været involveret i korruption det meste af sit professionelle liv!

Hillary Clinton er en stor sikkerhedspolitisk trussel. Ikke egnet som præsident!

Wow, Hillary Clinton var SÅ GROV over for mine vælgere, millioner af hårdtarbejdende mennesker. Jeg tror, det kommer til at koste i hendes meningsmålinger!

HILLARY OM TRUMP

I de tre præsidentdebatter løj Trump én gang hvert 50. sekund

Selv hvis Trumps mobning, hykleri og kvindehad ikke var diskvalificerende, ville hans politik være.

Trump taler med stor alvor om handel og om, at import af kinesisk stål går ud over amerikanske arbejdere – men han købte kinesisk stål til to ud af tre af sine seneste byggerier

’Jeg vil være præsident for alle.*’ – Donald Trump *Undtagen kvinder, personer med anden etnisk baggrund, homoseksuelle og transkønnede, muslimer …

’Jeg ved mere om ISIS end generalerne.’ – Donald Trump, som helt klart ikke ved mere end generalerne.

Mobber en handicappet journalist. Angriber familie til en dræbt soldat. Fornærmer en dommer. Trump har aldrig undskyldt – for det er ikke sådan, Trump er.

Det burde bekymre alle amerikanere, at Rusland er villig til at udføre så fjendtlige handlinger for at hjælpe Donald Trump med at blive præsident.

De metoder, som Trump bringer ind i valgkampen – praleri, mobning, klamme tweets – er ikke nok til at vinde.

Mens millioner af familier har betalt deres skat, ser det ud til, at Trump ikke har bidraget med noget som helst til vores militær eller skoler i årevis.

Hvis den beslutsomhed, hvormed Trump har valgt Mike Pence som sin vicepræsidentkandidat er en indikation, bliver han god til at træffe svære beslutninger som præsident.

Mike Pence: En splittende, anti-kvinde, anti-LGBT, anti-arbejder ekstremist. Ingen overraskelse, at Trump valgte ham.

Trump fører sig i sin kampagnefrem med, at han er et geni, fordi han ikke betaler skat

Tag vores nye test! Se, hvor meget du skulle betale i indkomstskat, hvis du tjente det samme som milliardæren Donald Trump

Trump om ligeløn: ’Gør arbejdet lige så godt’ som mænd. Abort? Skal ’straffes’. Graviditet? ’En ulempe’. Kvinder på arbejdsmarkedet? ’Farligt.’

Præsidentvalget er et valg mellem en økonomi, som tilgodeser alle, og en økonomi, som tilgodeser … Trump

Donald Trump løj over for det amerikanske folk mindst 58 gange under den første præsidentdebat (Vi talte efter)

Donald Trump er mere optaget af at lefle for våbenlobbyen end at sørge for familiers sikkerhed.

’Det er det, man kalder business.’ – Donald Trump om sammenbrud på boligmarkedet. For millioner af amerikanere blev det kaldt ’at miste sit hjem’

De fleste personer, som har været bøller, vokser fra det. Trump gør ikke.

Fakta: Donald Trump har brugt sin velgørenhedsfond til at købe adskillige to meter høje malerier af sig selv.

En overskrift om den republikanske kandidat: ’Trump brugte 258.000 dollars fra velgørenhed til at klare juridiske problemer’

Donald har ikke givet sine egne penge til Trump Foundation siden 2008 – men den betaler stadig hans regninger

Trump sætter altid sin egen profit over alt andet – uanset hvem der bliver ramt. Hvorfor skulle det ændre sig, hvis han bliver præsident?

Trumps og Pences bejlen til racister er ikke for sjov: Det er en normalisering af racisme. Og det er sørgeligt.

’Trump brugte 20.000 dollars, som var øremærket til velgørenhed, til at købe et to meter højt maleri af sig selv.’ Husk: Hvis Donald Trump bliver præsident, vil han have den amerikanske økonomi i sine hænder.

Ved aftenens møde, Trump talte ned om vores generaler, vores land og kvinder i militæret – men han roste Putin

Lincoln kaldte det ’frygteligt’. FDR (Franklin D. Roosevelt, red.) sagde, han hadede det. @realDonaldTrump? ’I love war.’

Donald Trump vil stadig ikke indrømme, at præsident Obama er født i USA.

Næste gang, Trump får et raserianfald, så forestil dig, at han havde koderne til vores atomvåben

Donald Trump er hverken kvalificeret eller egnet til at være vores øverstkommanderende. I kan stoppe ham. Registrér jer til at stemme i dag.

Donald Trumps indvandrerpolitik har været klar hele tiden: dæmoniser indvandrere, ’byg en mur’, deportér millioner

Trumps ekstremistiske tale om indvandrere fik fremragende anmeldelser – af racister, højreradikale og Ann Coulter.

Da Trump startede med at tjene penge på udlejning, blev han sagsøgt af Justitsministeriet for at nægte at leje ud til afrikanske lejere.

’De skal væk.’ Trump har været helt klar om sin holdning til millioner af indvandrere.

Trump vil nægte alle muslimer i hele verden – 1,5 milliarder mænd, kvinder og børn – indrejse i USA kun på grund af deres religion.

En, der ved så lidt om virkeligheden som Donald Trump, børaldrig stå i spidsen for at træffebeslutninger, der betyder så meget.

Trump nægter at trække sin støtte til David Duke, en berygtet tidligere leder af Ku Klux Klan, tilbage.

Trumps kandidatur alene underminerer vores lands sikkerhed. Forestil dig, at han blev præsident.

Der er ingen tvivl om det – Donald Trump er med sit temperament uegnet og totalt ukvalificeret til at være præsident i USA.

Trump siger, at han ikke vil fortælle nogen, hvad han vil stille op over for ISIS, fordi han vil holde sin plan ’hemmelig’. Menhemmeligheden er, at han ikke har nogen plan.

Trump vil fjerne en del af ejendomsskatten. Det vil spare Trump-familien for 4 milliarder, men det vil ikke ændre noget for 99,8 procent af amerikanerne.

Uanset, hvad Donald Trump siger, så er Amerika et fantastisk land, og den amerikanske drøm er stor nok til, at alle kan drømme den.

Det kan ikke være rigtigt, at Donald Trump kan ignorere sin gæld, mens studerende og familier ikke engang kan omlægge deres lån.

Donald Trump udgør ikke kun en risiko for vores nationale sikkerhed – men også for vores økonomi.

Trump siger, at han vil ’make America great again’, men hans egentlige budskab er stadig, at han vil ’make America hate again’

Donald Trumps økonomiske plan: 1. Lavere løn. 2. Færre jobs. 3. Mere gæld. 4. Skattefordele for 0,1 procent

I denne uge angreb Trump en dræbt soldats familie, kaldte Hillary ’djævlen’ og kritiserede en grædende baby

Hvis Trump mener det alvorligt, når han siger, at han vil gøre USA til en stor nation igen, skulle han starte med at producere sine varer i USA.

FDR (Franklin D. Roosevelt, red.) sagde for 80 år siden noget meget præcist om Donald Trump: ’Det eneste, vi skal frygte, er frygten selv.’

’Jeg er med jer.*’ – @realDonaldTrump *Gælder ikke: kvinder, afroamerikanere, homoseksuelle, muslimer, latinoer, indvandrere …

Vi ser, at Lincolns parti bliver til Trumps parti. Det er ikke bare et tab for vores land – det er en trussel.

Forestil jer, at Trump ikke kun havde Twitter, når han vil angribe sine opponenter og kritikere, men også vores skattesystem – eller vores militær. Tror I, han ville kunne håndtere det?

Ny annonce: Donald Trumps øverste rådgiver i udenrigspolitiske spørgsmål? Ham selv. Og hans ’virkelig gode hjerne’.

Trump siger: ’Jeg elsker at lege med mine lån.’ Nogen burde fortælle ham, at vores økonomi ikke er et spil.

Trumps plan vil skære mere i skatten for de 120.000 rigeste familier end for 120 millioner arbejdende amerikanere.

Trumps sprog er beskæmmende. Det var én ting, da han var kendt for at lave reality-tv. Det er noget andet, når han stiller op til præsidentposten.

@realDonaldTrumps ’ideer’ er egentlig bare en serie af bizarre tanker, personangreb og direkte løgne.

Trump er ikke bare usammenhængende, han er farlig. Han er ikke bare uforberedt, han er med sit temperament uegnet til at være øverstkommanderende.

Der er kun ét ord, som beskriver Trumps tilgang til udenrigspolitik og national sikkerhedspolitik: Kaos.

Donald Trump mener, at det går ud over virksomhederne, hvis deres ansatte bliver gravide. (Han kan blive jeres næste præsident.)

Donald Trump mener, at klimaforandringerne er ’opspind’. Som præsident vil han ødelægge vores muligheder for at bekæmpe dem.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu