Læsetid: 1 min.

Anbefalet: Eva Eistrup

18. november 2016

Vi ❤ Maria Lassnig

Den fremragende østrigske kunstner Maria Lassnig er kendt for sine dragende bizarre selvportrætter i stærke farver, men med dystre, desperate motiver. En kvinde, hvis hjerne er faldet halvt ud af hovedet. En kvinde, nøgen, som retter en revolver mod beskueren med den ene hånd og en revolver mod sin egen tinding med den anden. I dag åbner udstillingen At male med kroppen. Man kan spise middag i cafeen, høre talks, og så er Kenneth Bager taget til Dobbelt-A for at dj’e.

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg, Kong Christians Allé 50, Aalborg, fredag 17.000-21.00

Knust kærlighedsmuseum

Ekskærestens underbukser, kærestebreve, den T-shirt, hun sov i og efterlod. Kærlighedens materielle efterladenskaber er omdrejningspunktet for de to kroatiske kunstnere Olinka Vištica og Dražen Grubišić’ udstilling Museum of Broken Relationships, som gæster Danmark. Dyrk din egen eller andres ulykkelige kærlighed i dette rum for heling, eller smut forbi alene for de gode historier. Hvilket forlist forhold gemmer sig f.eks. bag øksen The Ex-axe?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu