Læsetid: 1 min.

Anbefalet: Otto Lerche

Kultur
11. november 2016

Stevnsfortet

Den nyvalgte amerikanske præsident Donald Trump har ifølge MSNBC tidligere sagt, at der ikke er nogen grund til at have atomvåben, hvis man ikke kan bruge dem. Det må nødvendigvis få alle os andre til at tænke, at der kan være grund til at bruge vores atomsikre rum. Som nu for eksempel Stevnsfortet.

Koldkrigsmuseum Stevnsfort, rundvisning efter aftale, Korsnæbsvej 60, 4673 Rødvig

Kæmpedinosauren

Der er noget uhyggeligt over udviklingen på Jorden her i 2016, men alting er som bekendt relativt, og for eksempel var der meget mere uhyggeligt på vores planet for 150 millioner år siden. Dengang levede der dinosaurer! På tirsdag kan man se Danmarks eneste ægte kæmpedinosaur, Misty, når Zoologisk Museum holder rundvisning efter lukketid. Misty levede ligesom Donald Trump i Nordamerika.

Rundvisning efter lukketid, tirsdag den 15. november, Zoologisk Museum, Universitetsparken 15, 2100 København Ø

Dommedagsdokumentar

Esther og Hans har siden 1972 brugt en stor del af deres tid på at forberede sig på dommedag. De har pakket deres rygsække og er klar til at forlade civilisationen for at overleve på egen hånd i vildmarken. Dokumentarfilmen om ægteparret hedder End of Days og har – med en helt uventet aktualitet vil nogen mene – premiere i næste uge.

End of Days, Doxbio, onsdag den 16. november, biografer over hele landet

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her