Læsetid: 1 min.

Anbefalet: Otto Lerche Kristiansen

Kultur
25. november 2016

Lå lå lå for Brøndbys ’grand old man’

Forhenværende borgmester i Brøndby Kommune Kjeld Rasmussen, valgt for Socialdemokratiet, er den længst siddende borgmester i Danmark. 39 år sad han. Fra 1966 til 2005. I den periode var han ikke bare borgmester, men også formand for Brøndby IF, faktisk blev klubben dannet ved hans køkkenbord. Det fejres på søndag. 90 kroner for at komme ind. 90 kroner for et halstørklæde.

BIF – SIF: Kjeld Rasmussens 90-års kamp, søndag den 27. november klokken 18.00, Brøndby Stadion, 2605 Brøndby

Gode historier i mørket

Hverdagen opleves af og til som en lang række af afbrydelser, et loop, hvor vi kæmper og overspringshandler os igennem dagens møder, mails, sms’er, notifikationer og sidder forvirrede tilbage i et storrumskontor, bag vores skærm med alt for mange faneblade åbne. Så kan det være rart at sætte sig i et mørk rum. Og høre nogle gode historier.

Zetland Live, fredag den 25. november klokken 20.00, Bremen Teater, Nyropsgade 39 – 41, 1602 København K

Manden og mundkurven

Er du en af dem, der ikke kan få nok ytringsfrihedssnak, så kom og hør Flemming Rose fortælle om JP-tiden som ytringsfrihedsikon med mundkurv på. Trykkefrihedsselskabet arrangerer, Cepos stiller lokaler til rådighed. Der er opbrud i positionerne i ytringsfrihedsdebatten. Rose kunne i starten stole på at have et principielt og stærkt JP i ryggen. Nu er rygstøtten røget, men Trykkefrihedsselskabet står klar til at gribe.

Flemming Rose i Trykkefrihedsselskabet, mandag den 28. november klokken 19.00. Landgreven 3, 3. Sal, 1301 København K

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her