Læsetid: 2 min.

Arbejdspladsen: Iben Mondrup

Hvordan indretter forfatterne sig, når de skriver? Hvilke genstande omgiver de sig med, og hvordan ser der i det hele taget ud, der hvor værkerne skrives? Hver uge viser vi en dansk forfatters skrivebord
Hvordan indretter forfatterne sig, når de skriver? Hvilke genstande omgiver de sig med, og hvordan ser der i det hele taget ud, der hvor værkerne skrives? Hver uge viser vi en dansk forfatters skrivebord
5. november 2016

Rød kalender

Det er den samme type kalender, jeg køber hvert år. Den fungerer godt som musemåtte, og samtidig har jeg den ved hånden, når jeg skal orientere mig i, hvad jeg skal frem i tiden. Jeg har et ambivalent forhold til den, for når jeg skriver, har jeg rigtig meget brug for, at der er en næsten uendelig tidshorisont, og det kan man jo aldrig få. Men når kalenderen er lukket, kan jeg bilde mig ind, at den er uendelig.

Ravnefjer

Jeg kan godt lide fjer. Den fjer, der hænger på opslagstavlen, er fra en ravn, tror jeg. Jeg havde en tam ravn det sidste år, inden jeg flyttede fra Grønland. Der er meget få ravne i Danmark, men jeg har hørt og set dem på vandreture. Jeg får altid sådan et brus af glæde indeni, fordi det minder mig om den fine ravn, jeg havde. Og så er det også en mytologisk fugl, som er både smuk og stolt, legesyg og klog. Fjeren er med til at knytte de steder sammen, som jeg har i mit liv.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu