Læsetid: 2 min.

Information får ny direktør

44-årige Stine Carsten Kendal bliver ny administrerende direktør for Information i stedet for Mette Davidsen-Nielsen, der skal være kulturredaktør på Politiken
44-årige Stine Carsten Kendal bliver ny administrerende direktør for Information i stedet for Mette Davidsen-Nielsen, der skal være kulturredaktør på Politiken

Sille Veilmark

22. november 2016

Informations udviklingsdirektør Stine Carsten Kendal bliver ny administrerende direktør for Information. Hun erstatter Mette Davidsen-Nielsen, der efter seks år på posten skifter til en stilling som kulturredaktør på Politiken.

Bestyrelsesformand Lasse Bolander fremhæver, at Information er blevet styrket såvel forretningsmæssigt som organisatorisk under Mette Davidsen-Nielsen.

»Som en del af ledelsen har Stine Carsten Kendal spillet en vigtig rolle i forretningsudviklingen på Information i de seneste år, og vi er derfor rigtig glade for, at hun har takket ja til at overtage stillingen som administrerende direktør,« siger Lasse Bolander.

44-årige Stine Carsten Kendal har tidligere været innovationsdirektør på Mandag Morgen og direktør i medieudviklingsvirksomheden Kontrabande. På Information har hun blandt andet været drivende kraft i projekter som Ph.d. Cup i samarbejde med DR og universiteterne og stået for udviklingen af kurser og arrangementer.

Mødested

Den nye direktør tiltræder den 5. december. Hun glæder sig over, at »Information står stærkt i udfordret mediemarked«.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Hvorfor tager de ikke bare skridtet fuldt ud og slår de to aviser sammen? Så kunne de spare en husleje - og Information-læserne kunne få mere og bedre sport og flere anmeldelser af restauranter i New York, og Politiken-læsere kunne få den sædvanlige søndagsavis med jobopslag til lederjob, men nu med lidt mere kritisk 'street cred' i resten af mediebranchen.

Lasse Glavind - Aldrig - for så har vi, der er tvangsindlagt til at læse Politiken (ad hensyn til husfreden), intet sted at gå hen, når der skal læses en ordentlig avis, og ikke et camoufleret Billed Blad, som Pol. har udviklet sig til. Kedeligt, at Pol. årelader Inf. for nogle af dets bedste journalister.

Torben K L Jensen, Poul Erik Pedersen og Troels M. Kvols anbefalede denne kommentar
Ernst Enevoldsen

Information overtager som bekendt andre aviser, ved bare at møve ind på redaktionen med løftede håndvåben. Det så vi sidst med den stakkels Fædrelandet.
Den går ikke i 2016, og så må der jo gåes mere stille til værks.

Lars Højholt og Lotte Folke Kaarsholm anbefalede denne kommentar