Læsetid: 1 min.

Streaming

Ting, som 2016 stjal-edition
25. november 2016

Langtidsholdbar hipster

I tre afsnit, der hvert varer lige under en time, tager musikproducer og musiker Anders Dohn lytteren med ind i Cohens musikalske univers i denne intime, velfortalte radiobiografi, der blev udsendt første gang i forbindelse med Cohens 80-års fødselsdag. Det er perfekt selskab for længselsfulde ører og en god blanding af biografi, anekdoter, tekstanalyse og selvfølgelig: the music.

’Leonard Cohen – en radiobiografi’ findes iTunes

Den lille lilla

Nogle siger en af dette århundreders største musikalske åbenbaringer. Andre siger popfunket overfladefænomen. Men hvis de her 8 minutter og 51 sekunder i selskab med Prince live på Coachella-festivalen i 2008, hvor han optræder i buldrende mørke med en følende, hviskende, skrigende guitar-intens coverversion af Radioheads kæmpehit »Creep« ikke får det lilla blod til at rulle i dine årer, så … nå ja, så søg på den, hvor han giver alle rockkoryfæerne guitar-baghjul på While my guitar gently weeps.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu