Læsetid: 1 min.

Anbefalet

9. december 2016

Bakken er lukket

Alt er lukket. Slikboderne har skodder for vinduerne, karrusellerne står stille, og der ligger visne blade rundt om Pjerrots scene. Dyrehavsbakken i Klampenborg er lukket. Men netop det gør stedet et besøg værd i december, hvor alt andet holder åbent på alle tider af døgnet alle ugens dage. Det at holde lukket er så at sige en attraktion.

Dyrehavsbakken, lukket – men stadig et besøg værd – frem til åbningen 30. marts, 2930 Klampenborg

Hvorfor går Linse særligt op i hundeloven?

Linse Kessler har et talkshow, det hedder Linses Talkshow – uden filter, og det går ud på, at hun rejser rundt til byer i hele Danmark og svarer på spørgsmål fra publikum: Hvordan holder du dig så slank? Hvordan var der i fængslet? Hvorfor går du særligt op i hundeloven? Derudover er der det store spørgsmål: Hvordan kan en person dømt for vold og hashsmugling blive et ikon for mange danskere? Linse lover at svare på det hele – uden filter. 

Linses talkshow – uden filter, onsdag den 14. december klokken 19.00, Ringsted Kongrescenter

Romkugler og kaburatorsprit

Alt var bedre i gamle dage, ikke mindst julen, men den er som bekendt blevet for kommerciel, for stresset og for lang. Intet er som i gamle dage. På nær ét sted. I veteranmotorcykelklubben Motorius på Vesterbro er alt nemlig som i 1950’erne, fra Nimbusserne til frisurerne, og sådan er det hele året, og derfor også til jul. På lørdag er der åbent hus med gratis romkugler. 

Julehygge, lørdag den 10. december klokken 11.00 til 15.00, Enghavevej 10, 1674 København V

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu