Læsetid: 1 min.

Anbefalet: Nicoline Larsen

Hvis du bare ikke kan få nok af din familie, og ikke ved noget bedre end lange eftermiddage med brætspil og hygge i sofaen, så spring disse anbefalinger over. Du skal nok klare dig gennem julen uden besvær. Det her går ud til dig, som leder efter aktiviteter, der kan give dig et par familiefri timer i en ellers familieretlig tid
23. december 2016

Lån dig selv ud i julen

Brug din udlængsel til at gøre noget godt for andre. For eksempel søger Aarhus Kommune frivillige, der vil give en hånd med på byens plejehjem juleaften. Opgaven består i at »bidrage til fællesskabet via sange, oplæsning, hyggelige indslag eller blot at være til stede med det, du kan«.

frivilligjob.dk kan man finde en oversigt over, hvem der har brug for hjælp i julen

Gå i byen i provinsen

Det er en god gammel skik at drikke sig pissefuld i sin hjemby i julen. Så kan du møde alle dem fra din folkeskole og dit gymnasium, som du ikke har holdt kontakt med, og blive mindet om, hvorfor du valgte ikke at holde kontakten. Derudover er det en fin undskyldning for at komme lidt væk hjemmefra.

Den 23. eller 25. december i de fleste danske provinsbyer

Tag i biografen

En oplagt måde at slippe væk fra familiens skød er ved at tage en tur i biffen. Desværre er der kun tre biografer i landet, der holder åbent den 24. december, og de ligger alle sammen i hovedstadsområdet. Så hvis du bor i provinsen, er du nok desværre nødt til at være sammen med din familie juleaftensdag. Men fra den 25. går det løs igen.

Den 24. december viser Valby Bio, Baltoppen Bio og Nordisk Film Biografer i Taastrup et lille udvalg af film – primært julefilm

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu