Læsetid: 1 min.

Arbejdspladsen: Sternberg

Hvordan indretter forfatterne sig, når de skriver? Hvilke genstande omgiver de sig med, og hvordan ser der i det hele taget ud, der hvor værkerne skrives? Hver uge viser vi en dansk forfatters skrivebord
Hvordan indretter forfatterne sig, når de skriver? Hvilke genstande omgiver de sig med, og hvordan ser der i det hele taget ud, der hvor værkerne skrives? Hver uge viser vi en dansk forfatters skrivebord
Kultur
31. december 2016

Keyboard

Jeg arbejder mere og mere med både tekst og musik. Jeg har altid arbejdet meget sammen med musikere, men nu er jeg også selv begyndt at tage den musikalske tete. I øjeblikket handler det meget om overhovedet at lære at lave musik, og så er teksten slet ikke inde i billedet. Det er ret spændende at begynde forfra med noget andet end tekst. Jeg har lige udgivet Tidsrejsedigte, og jeg skriver derfor ikke så meget lige nu, jeg arbejder mest på musikken.

Fjer

De er fra mine forældres papegøje Cirkeline. Jeg fik dem i gave på et tidspunkt, så det er meget hyggeligt. Cirkeline er en dværgpapegøje, og mine forældre er overbeviste om, at hun kan sige »mors skattepige«. Hverken min søster eller jeg eller nogen andre har nogensinde hørt den papegøje sige noget sprogligt, men mine forældre holder fast i, at hun siger »mors skattepige« rigtig tit. Min mor siger, at jeg er Cirkelines menneskebror. Så hun er en del af familien.

Bøger

I øjeblikket læser jeg Walter Benjamins Passageværket. Jeg har et lidt neurotisk forhold til det med at læse og skrive. Hvis jeg læser for meget og skriver for lidt, får jeg dårlig samvittighed og omvendt. Balancen bliver ligesom aldrig helt i orden. Samtidig har jeg en fornemmelse af, at jeg ikke skal læse det forkerte, så får jeg det nærmest fysisk dårligt. Jeg savner dengang, jeg var i 20’erne, hvor jeg bare kunne læse alt muligt.

Sko

Dem er jeg meget glad for. Jeg var helt vild med den serie, der hedder The Get Down. Den handler om hiphop-kulturens begyndelse, som jeg selv husker, fra da jeg var dreng i ’80’erne, hvor vi ikke kaldte det hiphop, men ’electric boogie’ og ’break dance’. Der er en karakter i serien, som har sådan nogle røde Puma-sko. Da jeg så det, syntes jeg bare, det var så overdrevet cool, så dem har jeg længtes efter.

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Maj-Britt Kent Hansen

Nogle gange bliver "Arbejdspladsen" vel indforstået. Hvem taler vi om/med?

Måske: https://da.wikipedia.org/wiki/Sternberg