Interview
Læsetid: 1 min.

Elsker, elsker ikke: Claus Handberg

På denne plads skriver forfattere lister over ting, højt som lavt, de holder særligt af og ikke holder af
Kultur
10. december 2016

Elsker

Pasta Pomedoro, æbler, efterårslys, sætningen »Jeg blev for længe i skoven« af Tua Forsström, Nick Drake, Elisabeth Bishop, klavermusik, Miles Davis, ferskner, G&T, venners loyalitet, actionfilm, blødkogte æg, når nogen siger nu, havet, oralsex, friske jordbær, Carson McCullers, dampbad, Olof Lagercrantz, social indignation, mine børns lyde om natten, rosmarin, lyst ristet brød, olivenolie, vin, overdådige desserter, crémant, uplanlagte møder med fremmede, August Sander, Philip Seymour Hoffman, København søndag morgen, rejser, kammuslinger, Raadvad, fregner, Frank Ocean, velanbragte syrligheder, nysgerrighed, Mumitroldene, lugten af benzin, stilhed, Helle - samt alle jer som godt ved det og ikke behøver benævnelse.

Elsker ikke

Skalten og valten med venskaber, crocs, opportunisme (selv om ingen kan frasige sig den), nazi-cyklister, facebook, politisk legitimering af foragt, hunde, der hyler, paradentose, sushi, eksperimentelle cocktails, snobberi, e-boks, store folkeforsamlinger, persille, rå løg, store drenge på krystalamfetamin, soft country music, tyre, saltsyre, spark i skridtet, velmenende nedladenhed, reality shows, mørk chokolade, madpakker, skole/hjem-samtaler.

Serie

Elsker, elsker ikke

På denne plads skriver en dansk forfatter lister over de ting, højt og lavt, som de særligt holder af og ikke holder af.

Seneste artikler

 • Elsker, elsker ikke: Dea Sofie Kudsk

  18. marts 2017
  Min familie. At lugte af bål og drømme om at bygge hus i bjergene. Kaffe, arepas og stilhed. Murmalerier, farver og træer i byer. At gå. At fortsætte, at vende om, at tage af sted, at komme hjem. Blå himmel og bare fødder. Vesterhavet. Moder jord
 • Elsker, elsker ikke: Peter Nielsen

  11. marts 2017
  Kyster, ordbøger, bananer, bregner, forårsdage, inden det bliver rigtig varmt, Pierre Alechinsky, ting, man ikke vidste, man havde grund til at glæde sig til
 • Elsker, elsker ikke: Nanna Storr-Hansen

  4. marts 2017
  Vand, nus, at ligge i ske, min familie, Bach, at svømme, lange telefonsamtaler, mit andet år på Forfatterskolen, at læse noget af nogen, jeg kender godt, orgasmer, vandmelon
Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her