Læsetid: 10 min.

Juleaften for én

Det er juletid og Annette Birkmann er på vej sydover efter otte måneder på et motorcykelværksted i Buenos Aires. Hun har sagt sit job i Danmark op og købt sin første motorcykel i Argentinas hovedstad for at køre igennem Latinamerika på egen hånd. Hun opdager dog hurtigt, at at nissen er rejst med, for uanset hvor hun befinder sig, er der noget, hun genkender: sig selv
Det er juletid og Annette Birkmann er på vej sydover efter otte måneder på et motorcykelværksted i Buenos Aires. Hun har sagt sit job i Danmark op og købt sin første motorcykel i Argentinas hovedstad for at køre igennem Latinamerika på egen hånd. Hun opdager dog hurtigt, at at nissen er rejst med, for uanset hvor hun befinder sig, er der noget, hun genkender: sig selv

Annette Birkmann

28. december 2016

BOGUDDRAG – Jeg kom til Patagonien få dage før juleaften. Efter en tur på 600 kilometer fra Sierra de La Ventana ankom jeg til Puerto Madryn, der er et yndet feriested for de rige porteños, som indbyggerne i Buenos Aires hedder.

I tyve minutter sad jeg foran et hostel, før jeg var i stand til at træffe en beslutning om at tjekke ind. Men juleaften var kun et par dage væk, og jeg tænkte, at det ville være rart at holde jul sammen med andre rejsende.

Efter to dage i »hostelland« gik det dog op for mig, at jeg foretrak at holde jul alene, når det ikke kunne blive med min familie og mine venner.

De andre på mit hostel var unge backpackere, og jeg fornemmede, at deres planer for juleaften handlede mere om druk end om hygge. Det gad jeg ikke. Juleaftensdag om morgenen forlod jeg derfor Puerto Madryn for at finde det perfekte sted at fejre højtiden alene.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu