Læsetid: 4 min.

Patti uperfekt

Med sin fejlende præstation på scenen i Stockholm lørdag aften mindede den amerikanske sanger Patti Smith os om, hvorfor det ofte er det uperfekte, vi bliver rørt over, forført af og forelsket i
Det kunne have været et lavpunkt, da Patti Smith gik i stå midt i sin version af ’A Hard Rain’s a-Gonna Fall’ på Stockholms bonede gulve, men det endte som aftenens højdepunkt. 

Det kunne have været et lavpunkt, da Patti Smith gik i stå midt i sin version af ’A Hard Rain’s a-Gonna Fall’ på Stockholms bonede gulve, men det endte som aftenens højdepunkt. 

Jonas Ekströmer

16. december 2016

Det var, som om ordene pludselig forsvandt for hende.

Foran snurrende kameraer, der sendte begivenheden ud til hele verden, snublede den amerikanske sangskriver Patti Smith over teksten ved lørdagens nobelprisceremoni i Stockholm.

Midt i andet vers af »A Hard Rain’s a-Gonna Fall«, som hun fremførte til ære for nobelpristageren Bob Dylan, gik hun i stå:

»Undskyld, undskyld, undskyld,« sagde hun flere gange, mens hun febrilsk forsøgte at indhente melodien, men uden held. »Jeg er virkelig ked af det,« forklarede hun til både orkesterleder og publikum: »Jeg er meget nervøs.«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Se om du er enig…

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • jørgen djørup
jørgen djørup anbefalede denne artikel

Kommentarer

Jeg syntes ikke det gjorde spor.

Hendes performance var majestætisk - rå i sin hudløshed - og i skærende kontrast til hele den pompøse opsætning.

Det var et stærkt udtryk. som tydeligvis berørte mange.

/O

"Det kunne have været en grim plet på en flot karriere..." () "Det var det paradoksale: Hvad der kunne have været en skandale..."

Svarer til at sige, at Claus Meyers karriere ligger i ruiner, fordi han spilder en kop sukker på gulvet...