Læsetid: 3 min.

Postfaktuel Jul: Martin Henriksen og Jens Philip indspiller sang sammen

Fra duellanter til duet: DF-politikeren Martin Henriksen og elevsrådsformanden på Langkjær Gymnasium Jens Philip Yazdani kom op at toppes i tv-duel tidligere på året. Nu har de været i studiet for at indspille Gnags’ sang om Danmark. Dette er syvende låge i Informations postfaktuelle julekalender
Information bringer hver dag frem til jul en historie, som kunne have gjort 2016 lidt sjovere, men som aldrig fandt sted. Det er den postfaktuelle julekalender.

Information bringer hver dag frem til jul en historie, som kunne have gjort 2016 lidt sjovere, men som aldrig fandt sted. Det er den postfaktuelle julekalender.

Peter Hove Olesen

7. december 2016

»Et sikkert julehit!«

Sådan lyder det begejstret og i kor, når Martin Henriksen, mangeårigt medlem af Folketinget for Dansk Folkeparti, og elevrådsformanden på Langkær Gymnasium, Jens Philip Yazdani, omtaler den sang, som de udsender om få dage.

Produktionen får titlen »Venner for livet« og produceres af den frivillige netværksorganisation Forspil.

Mange kan sikkert huske, hvordan Martin og Jens Philip optrådte som duellanter i DR2-programmet Debatten i september. Det var der, hvor Martin – lidt provokerende, syntes nogen nok dengang – sagde, at han ikke ville udtale sig om, hvorvidt Jens Philip var dansker, da han jo ikke kendte ham.

»Ja, tænk engang, det sagde jeg faktisk,« siger Martin og ryster på hovedet, mens han smiler til Jens Philip.

»Jeg må indrømme, at mit første indtryk af dig var, at du var ualmindeligt ubehøvlet,« lyder det fra Jens Philip.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Se om du er enig…

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer