Læsetid: 1 min.

Streaming

Royal Edition
16. december 2016

Stolte plasticprinsesser

Substantiel, barsk og poetisk reality af den sjældne art, der aftvinger respekt fra en sjældent ydmyg licensbetaler, men som samtidig har fået den talende klasse til at mundhugges. Handler den positive modtagelse af historien om de livshærdede silikoneduller fra Vestegnen – der siger dystre, smukke ting om at kunstige vipper skal være sorte som deres sjæl – i virkeligheden mest om at bekræfte mediedanmarks egen kulturelle tolerance? Døm selv.

’Prinsesser fra Blokken’ kan ses på dr.dk/tv

En ægte queen

»En chokerende god debut« kaldte vores egen Klaus Lynggaard den amerikanske indiesanger- og sangskriver John Grants melodiske, humoristisk selvudleverende og smerteligt livskloge album Queen of Denmark fra 2010. »Jeg ville ændre verden, men jeg kunne ikke engang finde ud af at skifte undertøj,« synger han engleblidt og bittert. Start her, og hør så alt det andet, denne vidunderlige mand har lavet.

’Queen of Denmark’ kan købes på iTunes eller streames på Spotify

Dronning af England

100 millioner pund har denne overdådige periodedramaserie om den regerende dronning Elizabeth 2’s liv kostet. Alt er perfektion og subtil, engelsk følelsesmæssighed, og ud over at fortælle historien om efterkrigstidens England, er det også en serie om Elizabeths uvilje mod magten og langvarige, kønnede kamp med sin trodsige ægtemand Philip. Det kan nemlig godt være lidt svært. Bare spørg Prinsgemalen.

’The Crown’ kan ses på Netflix

Folketingsvalget er forbi, men magten skal stadig holdes i ørerne.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement. Første måned er gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu