Læsetid: 1 min.

Streaming

Royal Edition
16. december 2016

Stolte plasticprinsesser

Substantiel, barsk og poetisk reality af den sjældne art, der aftvinger respekt fra en sjældent ydmyg licensbetaler, men som samtidig har fået den talende klasse til at mundhugges. Handler den positive modtagelse af historien om de livshærdede silikoneduller fra Vestegnen – der siger dystre, smukke ting om at kunstige vipper skal være sorte som deres sjæl – i virkeligheden mest om at bekræfte mediedanmarks egen kulturelle tolerance? Døm selv.

’Prinsesser fra Blokken’ kan ses på dr.dk/tv

En ægte queen

»En chokerende god debut« kaldte vores egen Klaus Lynggaard den amerikanske indiesanger- og sangskriver John Grants melodiske, humoristisk selvudleverende og smerteligt livskloge album Queen of Denmark fra 2010. »Jeg ville ændre verden, men jeg kunne ikke engang finde ud af at skifte undertøj,« synger han engleblidt og bittert. Start her, og hør så alt det andet, denne vidunderlige mand har lavet.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu