Læsetid: 1 min.

Anbefalet: Rasmus Elmelund

13. januar 2017

Bodil

Er verden ved at falde fra hinanden, bryder det hele sammen? De spørgsmål bliver stillet en del, og spørger man Bodil Jørgensen, der lige er blevet nomineret til en, ja Bodil, svarer hun nok ja. I hvert fald har Republicque ryddet deres intimscene til skuespillerinden, som i en monolog, der har premiere i aften, fortæller om Apokalypsen.

Republique, Øster Fælled Torv 37, København Ø. Fra i dag til 23. Januar

Erdmann

Er apokalypsen og teatret for meget på sådan en iskold januarlørdag, og har du stadig ikke set filmen Min far Toni Erdmann, så var det måske på tide. Måske i Grand Teatret? Filmen er i hvert fald virkelig morsom, den skildrer en på mange måder genkendelig far-datter-relation, og Peter Simonischek, der spiller faren Toni Erdmann, gør det eminent.

Fx Grand Teatret, Mikkel Bryggers Gade 8, København. Lørdag kl. 11.30, 14.00, 16.45 eller 20.00

Mennesket

Undergang og menneskelige relationer er også temaerne på Medicinsk Museions faste udstilling Det indsamlede menneske, som simpelthen er en museal samling af babyer i glas og afskårne lemmer, alle indsamlet fra 1700-tallet til i dag. Det hele er vildt makabert, men også ret smukt og mest af alt en fin påmindelse om, at vi alle sammen ligner hinanden, og at vi før eller siden skal dø.

Medicinsk Museion, Bredgade 62, København Tirsdag-fredag kl. 10-16, lørdag-søndag kl. 12-16

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu